KONAČNO PROGOVORILI O INTERPOLOVOJ POTERNICI: Kačanveda i Janjuš otkrili šta znaju o Aneli, ona skočila kao oparena!

Autor:

Zadruga

25.04.2024

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli progovorila o svojoj prošlosti, Lepi Mića skočio da je brani!

KONAČNO PROGOVORILI O INTERPOLOVOJ POTERNICI: Kačanveda i Janjuš otkrili šta znaju o Aneli, ona skočila kao oparena!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milena Kačavenda i Marko Janjušević Janjuš nedavno su izneli da se Aneli Ahmić nalazila na poternici Interpola, a onda su sinoć u emisiji "Pitanja gledlaca" dobili pitanje vezano za ovu temu.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Janjuš o optužbama na Anelin račun

- Da li vas dvoje znate kako Interpol funkcioniše i kako bi ona iz Bosne išla u Austriju - glasilo je pitanje.

- Ja nisam Interpol - rekla je Kačavenda.

- Kada smo se svađali govorio sam, a sad da li je na poernicama ja ne znam. Kada me neko uvredi i pita kakav je tvoj život, a ja ti kažem pogledaj svoju Vikipediju, jurio te Interpol - rekao je Janjuš.

- Da je mene tražio Interpol, ja ne bih bila ovde - rekla je Aneli.

- Svako kad odsluži svoju kaznu on je nevin. Devojka je poštena - rekao je Mića.

- Meni nije smetalo, čak sam bio u fazonu kakav je ovo mag, šta je prošla, ne bi mi smetalo, da je mene poštovala... - rekao je Janjuš.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli se pravda

Janjuš je nešto kasnije priznao i da li se odljubio od Aneli.

- Pa je**mu mater, nisam se odljubio. Ne može se to desiti u nekom dužem vremenskom periodu, to je osoba koju ja volim. Nisam ja nju zavoleo što sam išao namerno, nego mi se desilo. Desilo mi se da sam zavoleo nekoga sa svim mogućim manama, to možda treba neki vremenski period da prođe. U poslednjih par dana sam više razmišljao i pokušaću da svedem to na minimum, jer mi više nikada nećemo biti zajedno. Najveću emociju sam pokazao prema njoj, ali me ljudi nazivaju folirantom, nazivaju me lažovom, da sam se ja dogovorio sa ženom da se ovo dešava. Najlakše mi je kada pričam ovde kako jeste, ne boli me glava i ništa ne može da me ugrozi ili povredi. Sebe ne smatram kao čoveka koji je doprineo da se ovo desi, ja to nisam želeo. Ja sam baš komentarisao, ne znam s kim, ništa me nije intresovalo, niti je mogao neko nešto da mi kaže, jer ja nikoga nisam slušao - rekao je Janjuš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
neda

25.04.2024 11:57

koga slusati i gledati sve kopija predhodnih zadruga a ovo jasko i aneli isto sto je car radio sa aleks pri kraju i doveo do pobede evo kopije ista muzika drugi pevaci uzas nista novo sve po starom i dokle zalosne vrbe i uveli borovi do pobode nikad gori ucesnici i desavanja sve videno alo ovo najgore sto postoji od takmicara izgleda izrazavanja sve bljak odvratno bezobrazno nezna se kojim jezikom i kome se obracaju najgora sirovina do sada neponovili se sve za lecenje sa konca i konopca olos slam sa deponije bez reciklaze u njivu na rad pa da vidimo ko ce ostati fuj