DA LI SU ONI NAJVEĆI FOLIRANTI U ELITI? Janjuš RASKRINKAO Aneli uživo u programu, a je otkriven njegov TAJNI PLAN! ŠOK!

Autor:

Zadruga

25.04.2024

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić nije štedela cimera, koji je urnisao bivšu devojku!

DA LI SU ONI NAJVEĆI FOLIRANTI U ELITI? Janjuš RASKRINKAO Aneli uživo u programu, a je otkriven njegov TAJNI PLAN! ŠOK!

Foto: Pink

Sinoć se u "Eliti" odigrala emisija "Pitanja gledalaca", a pitanje je stiglo i za Marka Janjuševića Janjuša i to vezano za njegov odnos sa Aneli Ahmić. Oni su imali skandalozni raskid, praćen teškim rečima i uvredama, a Janjuš je sinoć otkrio da li se odljubio, te priznao da smatra da Aneli sada sve radi planski, dok je za njega to isto izjavila Miljana Kulić.

- Jesi li se odljubio - glasilo je pitanje koje je pročitao voditelj Milan Milošević.

- Pa je**mu mater, nisam se odljubio. Ne može se to desiti u nekom dužem vremenskom periodu, to je osoba koju ja volim. Nisam ja nju zavoleo što sam išao namerno, nego mi se desilo. Desilo mi se da sam zavoleo nekoga sa svim mogućim manama, to možda treba neki vremenski period da prođe. U poslednjih par dana sam više razmišljao i pokušaću da svedem to na minimum, jer mi više nikada nećemo biti zajedno. Najveću emociju sam pokazao prema njoj, ali me ljudi nazivaju folirantom, nazivaju me lažovom, da sam se ja dogovorio sa ženom da se ovo dešava. Najlakše mi je kada pričam ovde kako jeste, ne boli me glava i ništa ne može da me ugrozi ili povredi. Sebe ne smatram kao čoveka koji je doprineo da se ovo desi, ja to nisam želeo. Ja sam baš komentarisao, ne znam s kim, ništa me nije intresovalo, niti je mogao neko nešto da mi kaže, jer ja nikoga nisam slušao - rekao je Janjuš.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Aneli se hvata za glavu dok je Janjuš raskrinkava

- Oni su prošli kroz sve one napade, ne znam šta nije bilo ovde i sada kada im je bilo lagano... - rekao je voditelj.

- Kako sam ja nju upoznao i provodio vreme s njom, ona to nije. Ona dosta stvari radi u poslednje vreme planski i u inat, ta neka druženja. Meni je to jasno. Zamisli petorku: Marija Malivuk, plejmejker, na bekovskoj poziciji, Uroš Stanić, trojka, to je bitna pozicija, to je Aneli, četvorka, visoka četvorka, Miljana Kulić i jedan teški centar, koji je prešao sa Čajetine u Crvenu zvezdu, a to je Slađa Poršelina Blinda. To je za oboleti. Zamisli da njih slušam i gledam... Razumeš o čemu se radi?! Ona mene nije htela da sluša. Ja sam hteo da skinem svu ljagu sa nje koju ima, zadnjih 15 dana, to je ona želela u rijalitiju - rekao je Janjuš.

- Od početka se ne družim ni sa kim non-stop. Svi su oni dobijali od naše podrške čokolade. Da on skine ljagu koju je naneo moj bivši partner?! Sa mene niko ne može da skine ljagu, osim mene same - rekla je Aneli.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Aneli se pravda u emisiji "Pitanja gledalaca"

- Zašto sada ćute kao pi**e oni tvoji nosači kesa?! Oni tvoji poltroni?! - skočio je Lakić.

- Ja sam na nominacijama tebi rekla - rekla je Ahmićeva.

- Hoćeš da ti nabrojim šta si ti sve meni izgovorila?! - rekao je Janjuš.

- Ima pravo, ali je ružno, jer nikada lošu reč nismo rekli, a naravno da smo branili Aneli - skočila je Poršelina.

- Ovo je klasični folirant, ortodoksni. Apsolutno da radi u dogovoru sa ženom - rekla je Miljana.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Miljana urnisala Janjuša

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
JA

25.04.2024 09:20

Muljana udarila po gasu jer je ostalo jos malo do kraja i nada se pobedi (???) i naprasno trazi poklone od nevidjene armije ….ako i dobije nesto za Uskrs,poslace joj majka i to ce biti kao od armije ….hahaha…..iskreno se nadam da nema te armije toliko lude da glasa za nju !!!!

Aca

25.04.2024 16:26

Jasko pokusava da se opere od toga da je provaljen da je izmanipulisao Aneli samo da ima sa kim da se zanima dok tuguje i da se zbog svega sto ga je snaslo bolje plasira medjutim lose je odigrao raskid sa njom trebalo je da nadje ozbiljniji razlog za kobajagi uvredjenost preko koje se ne prelazi ali s obzirom da mu pamet nije jaca strana ovako je samo pokazao da je teski folirant i mufljuz od coveka, kao i uvek i sa svakom sa kojom je bio u vezi. Auu druze sta je ovo jadan ja sta me snadje od ove đevojke izvini Ena kraljice moja i tako sest sezona na istu foru. Odron.

xx

25.04.2024 17:05

Pa u cemu je on to raskrinkao Aneli kada ona sve prica nista ne ume da sakrije upravo je obrnuto Janjus je sam sebe rakrinkao kao teskog foliranta koji sve radi da bi se dokopao bar drugog mesta. Dva najveca klosara Janjus i Kacavenda vise ne mogu ni da sakriju koliko pucaju na visoke plasmane i ne biraju sredstva da vredjaju ljude.