STANISLAV NA IVICI SUZA UŽIVO NA PINKU: Progovorio o Mioni, OVE REČI kidaju srce!

Autor:

Zadruga

30.04.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak otvorio dušu!

STANISLAV NA IVICI SUZA UŽIVO NA PINKU: Progovorio o Mioni, OVE REČI kidaju srce!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Voditelj ,,Amidži šou" Ognjen Amidžić večeras je ugostio takmičare najgledanijeg rijalitija ,,Elite 7" - Maju Marinković, Stanislava Krofaka Panteru, Anitu Stanojlović, Anđela Ranković, Miljanu Kulić, Uroš Stanića i starletu Aneli Ahmić, koji su progovorili o svim važnim temama sa imanja u Šimanovcima.

Odma na početku emisije voditelj ej porazgovarao sa Stanislavom i Majom o njihovom odnosu, a Krofak je sve vreme o Mioni Jovanović pričao na ivici suza. On je priznao da mu je u početku kada ga je Miona prevarila bilo teško, ali da je vrlo brzo preboleo sve. 

Foto: youtube.com/AmiG Show

Stanislav Krofak i Maja Marinković Amig show

 

- To sam sve gledao, to me je pogodilo! Preboleo sam nakon mesec dana, bilo mi je teško, nisam ovo očekivao... Ja sam se pomirio sa tim već, ja sam to završio... - rekao je Stanislav, pa nastavio:

- Bio sam lagan kada sam ušao... 

Kako te je Maja osvojila? - upitao je voditelj. 

- Ja sam to gledao, ja volim crne devojke, kad sam ušao, odmah mi se svidela. O njoj ne znam ništa ranije, nisam gledao njen Instagram. Ne bih ušao sa njoj u vezu, da ne mislim da je prava veza - tvrdio je Pantera. 

Foto: youtube.com/AmiG Show

Stanislav Krofak i Maja Marinković Amig show

 

- Stanislav je neko ko je karakteran muškarac, ima kodekse, poštujem što se ne svađa sa ženama, nije rijaliti igrač. Nijednog trenutka nije bio u fazonu ova devojka, ona devojka, nego direktno kod mene, ja sam ostavila prostora da vidim da li tu ima nešto, ja sam to procenila da nema više ništa. U svakom izlaganju sam gledala to. U vezi me poštuje, meni se to sviđa. U svakom odnosu postoje čarke, to je normalno - ispričala je Maja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading