LJUBAVNE SCENE MIONE I STANISLAVA ĆE ŠA UNIŠTITI VASKRS: Vreme je da reper sazna šta se zaista dogodilo tokom PRAZNIČNOG FOTOGRAFISANJA!

Autor:

Zadruga

05.05.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona i Stanislav su pozirali kao pravi ljubavni par, a Ša će zbog ovih scena napraviti lom.

LJUBAVNE SCENE MIONE I STANISLAVA ĆE ŠA UNIŠTITI VASKRS: Vreme je da reper sazna šta se zaista dogodilo tokom PRAZNIČNOG FOTOGRAFISANJA!

Foto: pink.rs

Miona Jovanović i Stanislav Krofak

Miona Jovanović ušla je u "Elitu" kao zauzeta devojka, a u karantin ju je ispratio MMA borac, tadašnji izabranik, Stanislav Krofak Pantera, koji je kasnije i sam ušao u rijaliti, nakon što ga je Miona prevarila i ostavila zbog Nenada Aleksića Ša, repera sa kojim je i sada u vezi.

Kako su ga svakodnevno spominjali u rijalitiju, Stanislav je odlučio da uđe u "Elitu" i suoči se sa bivšom devojkom, dok je od Ša zatražio izvinjenje zbog neprestanih uvreda, što je vrlo brzo i dobio.

Već je svima dobro poznato da je Ša ljubomoran i na Mioninu senku, pa je na samom početku zabranio Jovanovićevoj bilo kakvu komunikaciju sa Krofakom, ali Vaskršnje fotografisanje nije mogao da izbegne, pa su nekadašnji partneri pozirali kao pravi ljubavni par, što je reperu veoma zasmetalo.

Republika

Foto: pink.rs

Miona Jovanović i Stanislav Krofak

Ša je sve vreme posmatrao Mionu i Stanislava, koji su pozirali sa obojenim Uskršnjim jajima, a Aleksiću je zasmetala ruka Krofaka, koja je, kako on tvrdi, bila baš na Mioninom struku.

Dok jedni smatraju da je Jovanovićeva mnogo srećnija kraj Stanislava, sa kojim je imala poprilično mirnu vezu, drugi su zaključili da uopšte ne idu jedno uz drugo, s obzirom da Stanislav sada uživa u vezi sa Majom Marinković, inače Mioninom ljutom rivalkom. Podsetimo, Miona i Maja su bile bliske prijateljice u "Zadruzi 3", a onda je pevačica obelodanila najveću Majinu tajnu i time pokazala da nije lojalna.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Stanislav Krofak

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading