ANELI MENJA ĆERKI PREZIME: Učesnica "Elite" otkrila kakve planove sa Janjušem ima napolju, briga je i za porodicu i za oca svog deteta!

Autor:

Zadruga

06.05.2024

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićka kaže da će Asmin Durdžić imati priliku da se izjasni po pitanju Nore, ali da će biti onako kako sama odluči.

ANELI MENJA ĆERKI PREZIME: Učesnica "Elite" otkrila kakve planove sa Janjušem ima napolju, briga je i za porodicu i za oca svog deteta!

Foto: printskrin

Učesnica "Elite" Aneli Ahmić progovorila je o pomirenju sa Markom Janjuševićem Janjušem, a potom je naglasila da će otac njene ćerke Nore, Asmin Durdžić, morati da se izjasni po pitanju očinstva ili će ona detetu da promeni prezime. 

Republika

Foto: instagram.com

Asmin Durdžić moraće da se izjasni po pitanju očinstva

Naime, ona tvrdi da je njena ljubav sa Janjušem toliko jaka da će se i napolju boriti da ostanu zajedno, bez obzira na to kakav stav imaju njeni najbliži o tome. 

Ja imam nalete depresije zbog toga i imaću sigurno, ali trenutno me to ne zanima. Volimo se i jednostavno ja odlučujem, ja biram sa kim ću biti. Zašto bih patila za nekim kada ga volim? Moraju ga prihvatiti - rekla je Aneli, pa se osvrnula na ćerku:

Želim da moje dete ima dobar odnos sa mojim partnerom. Razmišljala sam da ću dati Nori kontakt sa Asminom, ali pošto ga nije zanimala za ovih 9 meseci neće moći ništa. Želim da joj promenim prezime, želim da se odrekne deteta pošto ona njega ne zanima. Dobiće šansu da odluči da li želi da viđa svoje dete, da li želi da nosi njegovo prezime. Da li će voditi brigu o tom detetu ili da ja svoje dete stavim na svoje prezime. Mora da se izjasni!

Republika

Foto: printskrin

Aneli Ahmić otkirla svoje planove za budućnost

Ahmićka je detaljno opisala i kako je došlo do pomirenja sa bivšim košarkašem koji je tvrdio da je između njih definitivno kraj.

- U poslednje vreme smo spustili loptu, vratila se Vesna, bila je kod doktora. Zvao je kod mene i došao je do mog kreveta, poljubio me. Očekivala sam, znam ga kako diše. Pitao me može li Vesna danas ostati sa mnom kaže ide s nekom devojkom na ručak. Uveče je došao i poljubio me, onda je došao treći put i rekao da se ne želi poljubiti sa mnom dok nešto ne obavi i to će biti konačno zauvek. Ja kažem dobro, okej. Došao je bilo je 12 sati poljubili smo se - otkrila je Aneli, te nastavila da priča ako im je sada u vezi:

- Pa nama je super. Ja sam javno govorila da mi je teško i uvek sam ostavila prostor za pomirenje. Sad nam je super, volimo se. Ja njega shvatam kada kaže najvoljenija osoba, zato što on smatra da me on voli najviše. Ja još nisam videla u kući da se neko toliko voli kao on i ja. Jednostavno ta naša jačina ljubavi, to je bolesno. To je nešto prejako, ja nisam osetila tu emociju ni sa jednim partnerom. Mi osećamo non stop to, i kada se posvađamo i dosadimo jedno drugom, kada se zagrlimo opet je to to.

Republika

Foto: printskrin

Aneli Ahmić progovorila o intimi s Janjušem

Na kraju je priznala da misli da Janjuš ima problem sa svojima napolju. 

- Meni on više stvari govori pod pokrivačem, totalno mi je drugačiji u krevetu. On je ozbiljan tada, na faci vidiš da je drugačiji. On za stolom ima te performanse, dal je njega možda sramota ili da ne povredi nekog napolju, ne znam - otvorila je dušu Aneli Darku Tanasijeviću u Šiša baru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading