ŠA PREKINUO EMISIJU, PA SKOČIO NA VODITELJKU: Nastao MUK kada se Ivani Šopić obratio OVIM REČIMA!

Autor:

Zadruga

10.05.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša prekinuo emisiju i dao šok obećanje.

ŠA PREKINUO EMISIJU, PA SKOČIO NA VODITELJKU: Nastao MUK kada se Ivani Šopić obratio OVIM REČIMA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Prošle noći u rijalitiju ,,Elita" Miona Jovanović imala je priliku da vidi njen odnos sa Nenadom Aleksićem Ša. U jednom trenutku su svi zanemeli kada se reper obratio naciji i dao šok obećanje. 

Nenad Aleksić Ša obećao je narodu da više neće gledati haos između njega i Mione, Kulićeva smatra da je Miona sa Aleksićem samo kako bi kupila mir i da će čim izađe napolje odma da ga pedalira.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

 

- To su njeni momenti kad se probudi i onda sat vremena posle toga je nervozna. Nekad ona sama mazi me, nekad joj se ne mazi, takva je ona od samog starta, meni to inače ne smeta - rekao je Ša.

- Da li je takva bila i sa tobom Stanislave? - pitala je voditeljka.

- Neću to komentarisati, ne da mi se više vraćati na to. Rekao sam ja da nije bilo tako sa mnom - rekao je Stanislav

- A zašto se nekad ne pusti klip kad se mi lepo mazimo, jel moguće da nikad nema lepih momenata. Naš odnos je top, ja nekad ispadnem iz šina ali nam je generalno super. Nikada više nećete videti svađu između Mione i Ša, ovo je samo kad joj dođu njeni momenti - rekao je Ša.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša Elita 7 Zadruga

 

- Gledaoci misle da je to nasilno zaustavljeno i imaju apsolutno pravo na svoj stav - rekla je voditeljka.

- Ali neka oni shvate da smo nas dvoje zajedno, zašto žele konstantno da nas razdvoje. Ja znam zašto ljudi to žele ali neće im se ostvariti, nama je lepo i ja bih voleo da podržavaju i moji i njeni ali kad vć nije tako dokazaćemo drugačije - rekao je Ša.

- Apsolurno ne vidim ni lj od ljubavi kod Mione i Ša, nemoguće da smo svi ludi ovde i njena porodica i gledaoci, ja tvrdim da kada Miona vidi svoje da će pobeći glavom bez obziram trenutno samo kupuje mir kako ne bi bilo haosa - rekla je Miljana.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading