MIONA POKAZALA JEZIVU MODRICU?! Sumnja se da je udario Ša, evo šta se zaista krilo! (FOTO)

Autor:

Zadruga

26.06.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni su sumirali utiske sa slavlja, momačke i devojačke večeri, ali je mnogima zapala za oko neobična situacija.

MIONA POKAZALA JEZIVU MODRICU?! Sumnja se da je udario Ša, evo šta se zaista krilo! (FOTO)

Foto: RTV PINK printscreen

Miona i Stanislav Krofak

Učesnica Elite Miona Jovanović i njen bivši dečko Stanislav Krofak su obavešteni da krenu ka salonu kako bi dali svoje mere za venčanicu i odelo zbog svadbe u subotu.

Oni su sumirali utiske sa slavlja, momačke i devojačke večeri, ali je mnogima zapala za oko neobična situacija. Naime, Miona je dok se spremala navodno uočila jednu modricu, pa su mnogi na društvenim mrežama počeli da pišu o teoriji da je to zapravo delo Nenada Aleksića Ša, kao i da je nekako uspeo da je udari tokom rasprava koje su imali. Ona to nijednog trenutka međutim nije potvrdila, ali se ogledala i pokušala da protumači kako je nastala ranija na koži. 

Foto: RTV PINK printscreen

Miona Jovanović

 

Podsećamo, učesnica Elite Miona Jovanović razgovarala je sinoć sa cimerima u dvorištu Elite, kada je pomenula crnu magiju u svom kraju. Naime, ona je rekla da je nalazila razne predmete i konce po svom dvorištu, kao i da sau njeni roditelji više puta spomenuli da su u pitanju vradžbine koje unose nemir u kuću, kao i da sumnjaju na nekoliko žena iz komšiluka.

Foto: RTV PINK printscreen

Miona Jovanović

 

- Kad sam bila mala, igrala sam se u dvorištu i stalno sam nalazila stvari koje su sumnjive. Zamislite da viđate konce neke i slike sa povezima, to sigurno ima veze sa nekim vradžbinama! Mojima sam do pokazivala, pa je jedna žena dolazila da sklanja sve. Nismo smeli da diramo ništa od toga rukama - rekla je Miona, pa je dodala kroz smeh: 

Foto: RTV PINK printscreen

Miona Jovanović

 

- Možda me je već tada neko prokleo, pa nemam sreće u ljubavi ili se zato hvatam za problematične momke! 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading