ŠTA ĆE REĆI ANA?! ŠVAJNŠTAJGER SE NE RAZDVAJA OD OVE DEVOJKE! Njih dvoje su HIT u Nemačkoj (FOTO)

Autor:

Sport

29.06.2024

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobacivao je i neumesne komentare na fotografiju prelepe Georgine.

ŠTA ĆE REĆI ANA?! ŠVAJNŠTAJGER SE NE RAZDVAJA OD OVE DEVOJKE! Njih dvoje su HIT u Nemačkoj (FOTO)

Foto: Starsport

Ester Sedlaček, poznata nemačka novinarka, vodila je emisiju o Evropskom prvenstvu zajedno sa kolegom Bastijanom Švajnštajgerom. Njih dvoje su se našli u centru pažnje kada su komentarisali snimak Georgine Rodrigez, partnerke slavnog fudbalera Ronalda, koja je izazvala pažnju svojim izgledom na rođendanu Ronaldovog sina.

- Šta ti gledaš? - pitao je Švajnštajger svoju koleginicu sa kojom vodi emisiju o Evropskom prvenstvu Ester Sedlaček kada su dobili jedan "vreli" snimak Georgine Rodrigez.

- Oh Basti... U dres, dres Nemačke! - rekla je ova lepa Nemica misleći na dres koji je nosio Ronaldov sin, uz prevrtanje očima.

 

Uprkos svojoj popularnosti, Ester je ostala u senci kada je reč o Evropskom prvenstvu 2024. godine. Ona je bila ključna figura prilikom žrebanja grupa, koje su odredile sudbinu timova. Srbija je završila kao četvrta u svojoj grupi, a Ester je bila deo ovog značajnog događaja.

Švajnštajger je na "ARD"-u komentisao smimke Georgine koja je u prilično izazovnom izdanju bila na rođendanu najstarijeg sina, a Ester ga je prekorila.

 

"Srpski zet", muž Ane Ivanović po njenom ne bi trebalo da ima takve komentare. A osim iz ove epizode kada su zajedno komentarisali 14. rođendan Kristijanovog sina znamo Ester i sa žreba za Evropsko prvenstvo 2024.

Ester Sedlaček je rođena 1985. godine u Berlinu, u tadašnjoj Istočnoj Nemačkoj. Odrasla je bez oca i već od malih nogu je bila zainteresovana za novinarstvo. Studirala je političke nauke i komunikologiju u Hagenu, a svoju novinarsku karijeru je započela na regionalnim televizijama. Brzo je privukla pažnju velikih medija i postala je deo tima na kanalu "Skaj".

 

Ester je postala poznata po svom radu na prenosima Bundeslige, kao i drugim sportskim događajima. Takođe, bila je deo emisije posvećene Svetskom prvenstvu u Kataru, gde je sarađivala sa poznatim fudbalskim asom Bastijanom Švajnštajgerom. Njihova saradnja je izazvala pozitivne reakcije javnosti, a Ester je dobila pohvale i priznanja u medijima. Inače, njih dvoje su pokupili brojne simpatije i na tekućem šampionatu.

Iako je Ester bila povezivana sa fudbalerima u medijima, poput nemačkog golmana Kevina Trapa, njen ljubavni život je ostao dosta privatna sfera. U braku je sa nemačkim biznismenom, sa kojim ima sina i ćerku.

Ester Sedlaček je postala poznata širom Evrope kao novinarka koja je svojim radom obeležila sportsko novinarstvo. Njena profesionalnost, šarm i angažovanje na velikim sportskim događajima čine je jednom od najcenjenijih novinarki u Evropi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading