GRUDI UVIS! Marija bez PARDONA pokazala ATRIBUTE! Skinula majicu usred UTAKMICE - ENGLEZIMA popadale vilice! (FOTO)

Autor:

Sport

01.07.2024

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijačica oduševila muški deo publike.

GRUDI UVIS! Marija bez PARDONA pokazala ATRIBUTE! Skinula majicu usred UTAKMICE - ENGLEZIMA popadale vilice! (FOTO)

Foto: iNSTAGRAM

Na jučerašnjoj utakmici između Engleske i Slovačke, jedna navijačica je privukla pažnju svih prisutnih kada je odlučila da skine majicu i pokaže gole grudi. Navijačica po imenu Marija Forostina, iako sa ukrajinskim korenima, podržava Englesku i ovo je bila njena prva utakmica koju je gledala sa stadiona. Na Instagramu je podelila svoje oduševljenje zbog doživljaja na stadionu, ističući energiju i atmosferu koja je bila nezaboravna.

Atmosfera na stadionu u Gelzenkirhenu bila je nezapamćena, a navijači su bili oduševljeni Marijinim gestom. Njeno izražavanje podrške prema Engleskoj na tako nekonvencionalan način definitivno je ostavilo snažan utisak na sve prisutne. Naročito na muški deo populacije koji je uživo pratio pobednu "Gordnog Albiona".

Foto: iNSTAGRAM

Marija

U međuvremenu, fudbaleri Engleske su uspeli da se plasiraju u četvrtfinale Evropskog prvenstva eliminisavši Slovačku rezultatom 2:1. Tim Gareta Sautgejta je do pobede stigao posle preokreta, golovima Džuda Belingema u petom minutu nadoknade, a zatim i Harija Kejna u prvom minutu prvog produžetka. Prethodno su Slovaci poveli u 25. minutu.


Marijin gest na stadionu će sigurno ostati zapamćen kao neobičan momenat sa ove utakmice, dok su fudbaleri Engleske uspeli da ostvare značajan sportski uspeh na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading