PREKINUT MEČ ĐEREA! Srbin MORA da igra DVA dana! Nastao je VELIKI PROBLEM!

Autor:

Sport

02.07.2024

23:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpuno neočekivani epilog.

PREKINUT MEČ ĐEREA! Srbin MORA da igra DVA dana! Nastao je VELIKI PROBLEM!

Foto: Tanjug/AP

Laslo Đere

Srpski teniser Laslo Đere započeo je svoj meč prvog kola na Vimbldonu sa velikim entuzijazmom, ali je njegova borba protiv Luke Puja prekinuta zbog mraka. U trenutku prekida, rezultat protiv francuskog asa bio je 1:1 u setovima (6:3, 6:7).

Laslo je imao sjajan početak meča, pronašavši svoju igru protiv Puja i osvojivši prvi set uz dva brejka. Drugi set takođe je krenuo u njegovu korist, vodio je sa 4:1 i imao brejk prednosti, ali se situacija naglo promenila. Pujo je sustigao zaostatak, izborio tajbrejk i nakon serije mini-brejkova, osvojio ga rezultatom 7:4.

Pred sam prekid meča, Laslo je zatražio medicinski tajmaut, izazivajući dodatnu zabrinutost kod navijača. Sada ostaje da se nadamo da je sve u redu i da će moći da se vrati na teren spremniji nego ikad.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Luka Puj

Situacija dodatno komplikuje činjenica da će Laslo morati da sačeka da se završi meč između Kentana Alija i Kristofera Jubenksa na Terenu br. 11, što znači da se ne očekuje da će igrati pre 14:30 časova.

Laslo Đere se suočava sa izazovima na ovogodišnjem Vimbldonu, ali njegova upornost i borbeni duh obećavaju zanimljiv nastavak meča protiv Luke Puja. Svi navijači i ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju nastavak ove neizvesne borbe na terenu broj 11.

Podsetimo, najbolji srpski teniser Novak Đoković je pobedom nad Vitom Koprivom iz Češke krenuo u pohod ka osmom trofeju na Vimbldonu, a u drugom kolu ga čeka Džejkob Fernli iz Velike Britanije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading