ENDI MARI RASTUŽIO ĐOKOVIĆA! Nole: TUŽNA VEST, on je LEGENDA IGRE!

Autor:

Sport

02.07.2024

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emocije nakon pobede u prvom kolu.

ENDI MARI RASTUŽIO ĐOKOVIĆA! Nole: TUŽNA VEST, on je LEGENDA IGRE!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Endi Mari

Novak Đoković se plasirao se u drugo kolo Vimbldona pobedom nad Vitom Koprivom iz Češke Republike u tri seta 3:0 (6:1, 6:2, 6:2), a nakon meča govorio je o svom velikom rivalu od pre nekoliko godina.

Na konferenciji za medije Nole je dobio mnoga pitanja, a britanske novinare je zanimalo šta misli o povlačenju Endija Marija iz singla.

- Tužna vest da se povukao iz singla (Endi Mari, prim. aut), čuo sam da igra dublove... Nadam se da će igrati naredne godine, znam ga, pokušaće. Veoma je uporan, legenda igre, bivši broj jedan, igra na šljaci da bi se vratio u sami vrh. Velika inspiracija, svima nama. Veliki profesionalac. Njegov pristup je nešto za izučavanje. Gura i gleda koliko daleko može sa veštačkim kukom, to je prava inspiracija i primer za mlade koji se bune na sve i svašta. Ostavio je veliki trag, ali mi nešto govori da će nastaviti. Ima puno pravo da kaže sam kada je kraj, ali on nastavlja - rekao je Novak Đoković.

Endi Mari će ipak nastupiti na najznačajnijem teniskom turniru na svetu, ali u konkurenciji dublova zajedno sa svojim bratom Džejmijem. S druge strane, Novak Đoković će u drugom kolu turnira na Ol Inglend klabu igrati protiv neočekivanog rivala. Iako je danas debitovao na Vimbldonu, mladi Džejkob Firnli je ostvario iznenađujuću pobedu nad favorizovanim Alehandrom Morom Kanjasom iz Španije rezultatom 3-0 (7:5, 6:4, 7:6) i zakazao duel sa najboljim u istoriji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading