NJEGA NIKO NIJE OČEKIVAO! Novak saznao RIVALA u 2. kolu Vimbldona! Opet protiv DEBITANTA u glavnom žrebu!

Autor:

Sport

02.07.2024

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lak posao predstoji srpskom asu.

NJEGA NIKO NIJE OČEKIVAO! Novak saznao RIVALA u 2. kolu Vimbldona! Opet protiv DEBITANTA u glavnom žrebu!

Foto: www.profimedia.rs

Iako je danas debitovao na Vimbldonu, mladi Džejkob Firnli je ostvario iznenađujuću pobedu nad favorizovanim Alehandrom Morom Kanjasom iz Španije rezultatom 3-0 (7:5, 6:4, 7:6), što je izazvalo veliko iznenađenje među teniskim fanovima.

Iako je Kanjas (188.na ATP listi) zauzimao 89. mesto viši plasman od Firnlija (277. na svetu), mladi Britanac je pokazao izuzetan karakter i hrabrost na terenu.

Ovaj perspektivni teniser je pokazao svoju sigurnost već u drugom setu, gde je stekao vođstvo od 4:2 i uspeo da ga sačuva uprkos odbijenom naletu svog protivnika u osmom gemu. Meč je trajao više od dva sata i četrdeset minuta, pružajući publici uzbudljivu i neizvesnu borbu na terenu.

Foto: www.profimedia.rs

Džejkob Frinli

Nakon što je Novak Đoković ubedljivo pobedio Vita Koprivu sa 3:0, očekuje ga još lakši posao u drugom kolu Vimbldona. Sa izuzetnom sigurnošću i veštinom, najuspešniji u istoriji "belog sporta" je potvrdio da se nalazi među glavnim kandidatima za osvajanje pehara, ostavljajući protivnike u seni svoje igre.

Kao i protiv kvalifikanta Koprive, tako će i protiv Džejkoba Frinlija igrati Nole prvi put u karijeri! Ukoliko ne bude iznenađenja, za kratko vreme srpski as će obogatiti spisak igrača koje je prethodnih godina pobeđivao za još jedno ime. Ukoliko Frinli, naravno, ne priredi novu senzaciju.

Titulu u Londonu, podsetimo, brani Karlos Alkaraz koji je prošle sezone savladao Đokovića rezultatom 3:2 u finalu Vimbldona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading