POZNATI GLUMAC BOLUJE OD MISTERIOZNE BOLESTI! Ono što mu je DOKTOR rekao zaledilo mu je KRV U ŽILAMA: Nešto mu se dešava u GLAVI

Autor:

Zabava

02.07.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je počelo jakom glavoboljom...

POZNATI GLUMAC BOLUJE OD MISTERIOZNE BOLESTI! Ono što mu je DOKTOR rekao zaledilo mu je KRV U ŽILAMA: Nešto mu se dešava u GLAVI

Foto: Shutterstock

Proslavljeni holivudski glumac Džejmi Foks otvorio je dušu o strašnom iskustvu koje je pretrpeo tokom hospitalizacije u aprilu prošle godine. Naime, kako je ispričao, odjednom nije mogao da hoda, a zatim je i u jednom momentu imao viziju da "gleda kroz tunel, ali ne vidi svetlost" dok se borio za svoj život, prenose američki mediji.

Naime, sve je počelo sa jakom glavoboljom, a tri nedelje kasnije se probudio bez sećanja na događaje koji su se desili.

- Nije me bilo 20 dana. Sestra i ćerke su me odvele kod lekara, a on je rekao: "Nešto se dešava tamo gore" - prepričavao je glumac obožavaocima pokazujući na glavu, te nastavio:

- Ono što sam proživeo ne bih poželeo ni najgorem neprijatelju jer je teško kad je skoro gotovo... Ponovo poštujem život. Imam novo poštovanje prema svojoj umetnosti.

Tokom ovog izazovnog perioda, Foks je primio nepokolebljivu podršku od prijatelja i porodice koji su se brinuli o njemu od fatalnog trenutka. Inače, glumac je bio hospitalizovan dok je radio na projektu "Ponovo u akciji" sa kolginicom Kameron Dijaz. Snimanje je nastavljeno krajem januara ove godine, a premijera se očekuje sredinom novembra.

Republika

Foto: shutterstock

Džejmi Foks

- Džejmiju je mnogo bolje i polako se sve vraća na svoje. Nije još uvek 100 posto najbolje, ali je definitivno na putu oporavka. Oseća se veoma dobro i uzbuđen je što će se vratiti na posao kada za to dođe pravo vreme - rekao je nedavno izvor blizak Foksu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading