DA LI JE MOGUĆE? "Prljav več" je iznet na videlo - nakon hrvatskog aviona, novi skandal potresa srpski fudbal!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.07.2024

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dalje se "vuku repovi" učešča "orlova" na evropskoj fudbalskoj smotri.

DA LI JE MOGUĆE? "Prljav več" je iznet na videlo - nakon hrvatskog aviona, novi skandal potresa srpski fudbal!

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije neslavno je okončala EVRO 2024. Izabranici selektora Dragana Stojkovića u grupnoj fazi takmičenja doživeli su neuspeh u duelu sa selekcijom Engleske (0:1), tako da dva remija (Slovenija 1:1 i Danska 0:0) nisu bila dovoljna da se "orlovi" nađu među 16 najboljih reprezentacija Starog kontinenta.

Po povratku u Srbiju mnogo "prljavog veša" je izneto u javnost. Najviše polemika se vodilo o statusu kapitena Duđana Tadića, kao i taktičkim zamislima selektora Dragana Stojkovića, a posebno je sve iznenadio potez golmana Vanje Milinković-Savića koji se navodno tokom slobodnog dana u jednom od nemačkih restorana sukobio sa navijačima srpkog nacionalnog tima.

Međutim, kako prenosi "Kurir" veliki skandal je izbio još tokom polaska naših reprezentativaca u Nemačku. Naširoko se već pripovedalo o avionu kojim su "orlovi" odleteli na EVRO 2024, a sada je u javnost izašla još jedna neverovatna priča.

 

 

Naime, fudbalska reprezentacija Srbije je na takmičenja otputovala u trenerkama i šorcevima i pored činjenice da su odela bila spremna, ali veličine nisu odgovarale. Neko je pogrešio kada su uzimane mere. nekoliko dana pred put odela su stigla u Sportski centar u Staroj Pazovi, a kada su ih fudbaleri probali nastao je prvo tajac, a onda i talas nezadovoljstva.

Kako bi se navedeni problem prevazišao doneta je odluka da reprezentativci otputuju u sportskoj opremi.

Treba posebno napomenuti da je firma koja j šila odela za srpske fudbalere, svoj posao uradila na najbolji mogući način. Kvalitet je bio nesporan, ali se postavlja pitanje ko je u kompletnoj organizaciji zakazao i dozvolio još jednu sramotu.

Kakva je kompletna organizacija uoči Evropskog prvenstva bila, ne čudi da su zabeleženi rezultati kakvi jesu, a verovatno će naredni dani i pokazati ko je u Fudbalskom savezu Srbije zakazao.

 

BONUS VDIEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading