NOVAK PROGOVORIO O POVREDI! Nije samo KOLENO! Đoković ima i OVAJ problem!

Autor:

Sport

05.07.2024

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as objasnio šta ga još muči.

NOVAK PROGOVORIO O POVREDI! Nije samo KOLENO! Đoković ima i OVAJ problem!

Foto: Twitter.com/Wimbledon

Novak Đoković je uspešno prošao u treće kolo Vimbldona, ali način na koji je ostvario pobedu nije ga u potpunosti oduševio.

Ipak, nakon operacije kolena Srbin je zadovoljan novim trijumfom, posebno jer je usledio tako brzo nakon hirurškog zahvata. Tačno mesec dana nakon hirurškog zahvata otkriveno je da Noleta i dalje muče određeni problemi vezani za intervenciju u Parizu.

Nole je slavio u četvrtak na Centralnom terenu, u meču sa Džejkobom Firnlijem. Iako je prošao u naredno kolo posle vrlo zanimljivih setova, rekorder po broju grend slem titula je istakao da je ovoga puta bio vrlo zadovoljan što nije osetio poteškoće vezane za povređeno koleno, za razliku od meča prvog kola Vimbldona.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Međutim, srpski as je otkrio da ga i dalje muče određeni problemi.

- Nisam osetio nikakav bol u drugom kolu. U prvom meču jesam u dve-tri situacije, ali sada ne, što je sjajno. Moje koleno se ponaša dobro i u ovim danima kada ne igram. Nisam imao nikakav otok, nikakvu upalu, što je odlično. Međutim, mišići oko kolena se stežu, bole više nego obično, jer kompenzuju, štite koleno, što je normalno. Tako da je tu sad više rada na tim mišićima... Jer, možda zbog toga što su malo zategnuti, ne daju mi onu vrstu dinamike, brzine i snage koji mi trebaju, koje želim da imam. Ali, sve je to deo procesa ovih uvodnih dana. I, kao što sam rekao, prva dva-tri meča su nešto što moram da prihvatim kao deo procesa (oporavka) i nadam se da ću moći da ih prebrodim, pa ćemo da vidimo kako ćemo posle - otkrio je Nole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading