SERGEJ PONOVO NA UDARU! Bogdanović: Nije bitno GDE, AKO IGRAŠ SRCEM!

Autor:

Sport

02.07.2024

23:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Izvinjavam se što sam pričao neistinu", ističe TV analitičar.

SERGEJ PONOVO NA UDARU! Bogdanović: Nije bitno GDE, AKO IGRAŠ SRCEM!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Rade Bogdanović, analitičar i komentator mečeva Evropskog prvenstva na Radio televiziji Srbije, pohvalio je dvostrukog strelac za Tursku protiv Austrije (2:1) - Meriha Demirala.

Turci su izborili plasman u četvrtfinale, a Demiral je odigrao sjajno iako igra u Saudijskoj Arabiji.

- Ja bih da se izvinim svima što sam pričao neistinu, a to je da su igrači iz saudijske lige za bacanje. Večeras se videlo da zaista nije bitno gde i da li tamo igrate ako imate srce i volite svoju zemlju. Demiral je večeras dao dva gola, pokupio sve što je mogao, za razliku od kolega iz lige - istakao je Rade Bogdanović, aludirajući na govor o Segreju Milinkoviću Saviću pre nekoliko dana.

On je tada rekao sledeće:

- Kod izmena, ja sam tog Milinkovića Savića izvređao da niko nije čuo od TV gledalaca kod prvog gola. Čovek tek ušao, a trči kao baba za desnim bekom kad smo primili gol. Ne možemo da pričamo o izmenama vanserijskim. Slovenci su se vratili, ovaj trener nije imao sreće, ali je to bio doktorski rad, kako želi da mu ekipa igra, kad zna da odabere, kad zna način na koji želi da igra. Nije imao sreće, na našu sreću - rekao je Bogdanović nakon remija Srbije i Slovenije u drugom kolu C grupe nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading