PRVE REČI NOVAKA NAKON POBEDE: ''Naterao me je da se potrudim za pobedu!''

Autor:

Sport

04.07.2024

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Nadam se da ću iz meča u meč biti bolji!'' - naveo je Novak.

PRVE REČI NOVAKA NAKON POBEDE: ''Naterao me je da se potrudim za pobedu!''

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser, Novak Đoković pobedio je domaćeg igrača Džejkoba Firnlija sa 3:1 i plasirao se u narednu fazu Vimbldona. Nole je nakon meča čestitao svom protivniku na dobro odigranom meču i istakao da je znao da će biti teško.

- Pre svega čestitke Džejkobu, zaslužio je veliki aplauz. Nisam imao šanse da ga gledam, uvek je tu taj element iznenađenja, nije imao šta da izgubi. Znao sam da će biti teško, Britanac je, odrastao je, znao je kako da igra na travi. Vetrovit dan, teški uslovi. Naterao me je da radim. Imao sam i sreću u 4. setu, mada sam mogao da dobijem i ja u tri seta. Ovaj meč je možda trebalo da ode u peti s obzirom kako smo igrali obojica. Drago mi je da se to nije dogodilo - rekao je Đoković i dodao:

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

- Ne znam, taj šampionski mentalitet, nisam se tako osećao. Imate nekad teške dane, kada se ne osećate najbolje. Zavisi sve i od protivnika, ko je sa druge strane mreže. Naterao me je da se potrudim za pobedu. Nadam se da ću igrati bolje u narednom kolu - istakao je Nole.

Svestan je Đoković da mora bolje.

Dobro sam se oseća, neću da tražim izgovore. Čestitke Džejkobu, mada sam neke stvari morao bolje da radim. Teški uslovi, on je počeo da pravi duple greške u trećem setu, vrlo se brzo sve prebaci na drugu stranu. Mogu bolje da igram i bolje da se krećem, nadam se da ću iz meča u meč biti bolji. Videću šta će se desiti sutra - jasan je Novak Đoković.

Đoković će u narednoj rundi igrati protiv Alekseja Popirina iz Australije. Novak juri osmu titulu na Vimbldonu, ali pravo tek prestoji, to su Olimpijske igru u Parizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading