NOVAK URLAO NA TERENU: Đoković tražio da se IZBACI navijač, pa VRIŠTAO posle poena

Autor:

Sport

04.07.2024

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zahtevan meč u drugom kolu...

NOVAK URLAO NA TERENU: Đoković tražio da se IZBACI navijač, pa VRIŠTAO posle poena

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković danas igra drugo kolo Vimbldona protiv Britanca Džejkoba Firnlija, a stvari ne idu baš po planu, iako je izgledalo da će sve proći "glatko".

Nole je poveo sigurno sa 2:0 u setovima, dok je u trećem imao 5:5, ali je tu posustao i dopustio brejk Firnliju koji je to iskoristio i produžio meč.

Sve to je normalno Novaka isfrustriralo, pa je u pauzi između setova prišao supervizoru i požalio se na jednog momka u plavoj majici koji mu je dobacivao nešto tokom igre.

Ubrzo po početku četvrtog seta, posle jednog zahtevnog poena kog je Nole dobio, u TV prenosu začuo se krik Đokovića koji je bodrio sebe u veoma važnom trenutku meča.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Đoković na Vimbldonu

Podsetimo, Nole je bio siguran u prvom kolu Vimbldona protiv Vita Koprive, gde ga je rutinski savladao rezultatom 3:0 (6:1, 6:2, 6:2) čime se plasirao u narednu rundu takmičenja. Mnogo više od samog rezultata sve istinske ljubitelje belog sporta obradovala je prikazana forma nakon operacije kolena. 

Danas mu je rival još jedan, malo poznati, teniser protiv kojeg je apsolutni favorit i koji na papiru ne bi trebalo da predstavlja problem. Nole u drugom kolu igra protiv domaćeg tenisera Džejkoba Firnlija, trenutno 277. na ATP listi, pa je jasno da ne bi ni bio na londonskoj travi da nije domaći teniser i da nije dobio specijalnu pozivnicu.

Međutim, tako loš rang Novaka ne sme da zavara. Firnli je očigledno specijalista za travu jer je kao Britanac odrastao na najbržoj teniskoj podlozi. Da ne sme da se opusti Đokovića moraju da podsete ne tako retke situacije poslednjih godina kada je bio favorit, a onda se opekao i bivao eliminisan sa turnira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading