NEKAD SU MU SE SMEJALI, A SAD MU SE DIVE: Evo kako je izgledalo Đokovićevo pojavljivanje pre 20 godina (VIDEO)

Autor: Republika/A.Đ.

Sport

04.07.2024

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neprepoznatljiv je.

NEKAD SU MU SE SMEJALI, A SAD MU SE DIVE: Evo kako je izgledalo Đokovićevo pojavljivanje pre 20 godina (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković je sad najbolji srpski teniser i takođe najbolji teniser svih vremena. Trenutno se nalazi na drugoj poziciji ATP liste. Međutim, kada se pre 20 godina pojavio na prvom turniru, niko nije verovao da će pisati tenisku istoriju svojim uspesima.

Bile su to kvalifikacije za Australian Open. Na snimku se vidi da je Đoković, u to vreme dete od 18 godina, jako sitne građe i velikih snova.

Komentori na tim kvalifikacijama su bili nemilosrdni sa svojim izjavama.

- Hajde da pričamo o momku protiv kojeg igra danas, novaku Đokoviću. Šta znamo o njemu? I šta očekujemo od njega? - bila su pitanja jednog od komentatora.

- Ne puno - usledio je odgovor kroz posmeh.

- Ovaj mali je najmlađi u žrebu, upravo je napunio 18 godina prošle nedelje. Visok je i mršav i baš je gladan. Štaviše, kad ga pogledate izgleda kao da je gladan bukvalno i figurativno. Da li mislim da može protiv Korije? Ne. Ali da vidimo šta mali može. Tako da, to je novak Đoković i saznaćete mnogo više...- zaključili su komentatori.

Da stvar bide smešnija, klinac o kojem su pričali je uspeo da osvoji 24 Grend slema i da postane najveći teniser svih vremena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Debeli Kum (@debeli_kum)

 

Da se podsetimo, na startu ovogodišnjg vimldonskog turnira Novak Đoković rutinski je savladao Čeha Vita Koprivu rezultatom 3:0 (6:1, 6:2, 6:2) čime se plasirao u narednu rundu takmičenja, a mnogo više od samog rezultata sve istinske ljubitelje belog sporta obradovala je prikazana forma nakon operacije kolena. Danas ( četvrtak, 4. jul) od 14.30 časova igraće meč drugog kola Vimbldona protiv Britanca Džejkoba Fernlija na Centralnom terenu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading