ŠOKANTNA POVREDA NA VIMBLDONU! TREBALO JE DA IGRA PROTIV NOVAKA, ALI... Poljak se predao pri MEČ LOPTI (VIDEO)

Autor:

Sport

04.07.2024

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika šteta za Hurkača

ŠOKANTNA POVREDA NA VIMBLDONU! TREBALO JE DA IGRA PROTIV NOVAKA, ALI... Poljak se predao pri MEČ LOPTI (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Poljski teniser Hubert Hurkač završio je ovogodišnji nastup na Vimbldonu u drugom kolu, nakon što je morao da preda meč zbog povrede u četvrtom setu, pri rezultatu 2:1 za Artura Filsa (6:7,4:6,6:2,6:6). Hurkač je stigao na turnir u sjajnoj formi, ali je nažalost morao da se povuče zbog velikih problema sa bolom u kolenu, ostavljajući mesto u narednoj rundi svom protivniku, francuskom teniseru.

On se povredio prilikom jednog "skoka u bazen". Pokušao je da vrati izuzetno težak udarac i čak je uspeo u tome, pa je čak i Fils napravio šokantnu grešku na mreži i ustupio mu poen, međutim, taj poen ga je mnogo koštao pošto nije mogao u normalnim uslovima da nastavi da igra meč.

Posebno zanimljiv momenat meča bio je odnos između Hurkača i Filsa, koji su inače dobri prijatelji. Francuz je vodio u setovima i na taj-brejku četvrtog seta kada je Hurkač predao meč prišao mu je da vidi kako se oseća i da li je sve u redu, nakon čega je saznao da Poljak definitivno ne može da nastavi meč. Ovo je bio neobičan i emotivan trenutak na terenu.

Ovo se takođe odnosi i na Novaka Đokovića koji trenutno igra svoj meč u Londonu protiv Džejkoba Firnlija, budući da je u Noletovom delu žreba bio upravo sjajni Hurkač. Međutim, do potencijalnog susreta sa njim trebalo je da obojica prođu još tri prepreke, a sada isti i potpuno otpada i ukoliko do njega dođe Novak će igrati sa Filsom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading