NOVAK JE SUPERMEN! NI BRITANCI NE MOGU DA VERUJU KAKO JE ĐOKOVIĆ USPEO DA SE OPORAVI: Hvale ga na sva usta

Autor:

Sport

30.06.2024

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Osvajanje Vimbldona bio bi njegov najveći podvig"

NOVAK JE SUPERMEN! NI BRITANCI NE MOGU DA VERUJU KAKO JE ĐOKOVIĆ USPEO DA SE OPORAVI: Hvale ga na sva usta

Foto: Tanjug/AP

Posle teškog završetka Rolan Garosa zbog povrede kolena i kasnije operacije, Novak Đoković se sada nalazi u sjajnom raspoloženju pred početak Vimbldona.

Povreda kolena koja je dovela u pitanje njegovo učešće na ovom turniru se u međuvremenu stabilizovala, dovoljno da se njegovo ime nađe u glavnom žrebu najprestižnijeg teniskog turnira.

Ono što se svi pitamo, pita se i supruga Jelena, ali Novak nema odgovor - kako je uspeo da se oporavi i pripremi tako brzo posle operacije?

To zanima i britanske medije koji su se posebno osvrnuli na Novakovu odlučnost da se takmiči na Vimbldonu nakon zahvata. BBC je čak nazvao Novaka „supermenom“ i istakao da je spreman da prkosi svim očekivanjima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković u Londonu

- Prkositi svim očekivanjima i dokazati da su skeptici u krivu, gorivo je koje pokreće Novaka Đokovića. Dolazak iz ogromnog deficita da bi prestigao i Rodžera Federera i Rafaela Nadala u pogledu ukupnih grend slemova je najbolji primer. Drugi je način na koji se 24-struki veliki šampion borio sa fizičkim problemima da bi zaradio neke od svojih najvećih uspeha. Osvajanje rekordne, osme titule na Vimbldonu, nakon operacije kolena 5. juna, verovatno bi bio njegov najveći podvig. "Nisam došao da igram nekoliko kola. Stvarno želim da idem na titulu. Ne vidim da se suzdržavam’. Podrazumeva se da nikada ne možete isključiti Đokovića, koga je branilac titule Alkaraz opisao kao supermena. Ali, s obzirom na Đokovićevu nedavnu operaciju, 21-godišnji Španac bi morao da se smatra favoritom za titulu, navode Britanci spominjući i Janika Sinera kao najvećeg favorita.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading