ĐOKOVIĆ ODLUČUJE DA LI IGRA NA VIMBLDONU U NAREDNIM DANIMA! NOLETOVE REČI RADUJU! Evo od čega će izbor zavisiti

Autor:

Sport

24.06.2024

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Oporavak ide dobro, u pravom smeru svakog dana"

ĐOKOVIĆ ODLUČUJE DA LI IGRA NA VIMBLDONU U NAREDNIM DANIMA! NOLETOVE REČI RADUJU! Evo od čega će izbor zavisiti

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, trenutno se nalazi u Londonu gde vredno trenira nedelju dana pred početak Vimbldona. Nakon operacije kolena u bolnici u Parizu, Đoković se polako oporavlja, ali ostaje neizvesno da li će zaista zaigrati na prestižnom takmičenju. Upravo to pitanje postavila mu je novinarka BBC koja ga je srela. 

- Ne mogu vam dati previše detalja, ali oporavak ide dobro, u pravom smeru svakog dana, po malo procenata je bolje. To mi daje nadu. I pretpostavljam da me to gura da nastavim. Imamo još nedelju dana, dosta vremena, da posle toga imam jasno stanje kada bude žreb - rekao je Novak.

Dodaje da će konačnu odluku doneti u saglasnosti sa timom.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Povređeni Novak

- Pogledajte, nisam došao ovde da igram tri runde. Igraću samo ako znam... Nikada ne možete znati 100% šta će se desiti u prvom meču kada turnir krene. Ići ću dan po dan i na osnovu toga ću doneti odluku. Osećaj, zaključak, koji smo doneli tim i ja u narednih pet-šest dana. Ako znam da mogu da igram približno svom maksimumu ili maksimumu, ako ne, neko drugi će dobiti šansu - nastavio je Nole i potvrdio da nije ni blizu razmišljanja o penziji:

- Naravno! Zato sam ovde. Ne razmišljam o penziji. Želim da nastavim, bila je ovo drugačija godina nego ostale i ova povreda se desila u čudnom momentu na Rolan Garosu, to je prvi put da imam veliku povredu kolena u karijeri. Pokušavam da se izborim sa tim, u poslednje dve sedmice provodim dosta vremena sa timom i porodicom, možda mnogo više nego kada nisam povređen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading