MUŽ VODITELJKE PINKA TRAŽI HITNO KAZNU ZATVORA: Razvezao jezik o VELIKOM SKANDALU, obratio se SUDU!

Autor:

Zabava

30.06.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suprug naše poznate voditeljke traži hitno da se uvede kazna!

MUŽ VODITELJKE PINKA TRAŽI HITNO KAZNU ZATVORA: Razvezao jezik o VELIKOM SKANDALU, obratio se SUDU!

Foto: Shutterstock, Printscreen

Bivši rijaliti igrač i biznismen Mladen Vuletić u braku je sa voditeljkom televizije Pink Jelenom Pešić, sa kojom je osnovao mirnu i harmoničnu porodicu. Mladen je često aktivan na društvenoj mreži, gde iznosi mišljenje na razne društvene, ali i estradne teme. 

Vuletić je sada objavio Instagram stori na kom je opleo po novopečenim mladencima, koji za pesmu za prvi ples izaberu stranu numeru, pored toliki izbor domaćih numera. 

Foto: Instagram.com

Mladen Vuletić Instagram

 

- Pritvor od 30 dana za mladence koji plešu uz strane pesme i nešto se vrte tuda o jadu rade, a mladoženja odelo vrućina sve toči iz njega, a majka mu stare, imate Šaka, Denija, Desingericu - napisao je Mladen Vuletić. 

Inače, Mladen Vuletić na dan venčanja za ulazak sa mladom Jelenom Pešić izabrao je numeru ,,Veseli se srpski rode".

- Kakvi su vam planovi za narednnu godinu i da li u narednom vremenskom periodu imate želju da dodatno proširite porodicu? 

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Jelena i Mladen Vuletić

 

- Planovi za godinu koja dolazi su nam veliki, tiče se porodicne, kuće, imanja, mog povratka na posao. Imamo i privatni biznis koji se jako lepo razvio i sledeća godina će nam biti baš radna. Naravno da planiramo i proširenje porodice Bože zdravlja ali sada ćemo malo da pauziramo jer i ja moram da se oporavim od dva carska reza, a i sačekaćemo da nam devojčice malo porastu. Mladen i ja uživamo u roditeljstvu i zato nećemo stati sa proširenjem porodice. Vašim dragim čitaocima želim samo zdravlja u narednoj godini i da su za stolom svi koje volimo, a za ostalo ćemo se snaći. Srećna Nova godina.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading