GOTOVO: Vezenkov u crveno-belom dresu!

Autor:

Sport

04.07.2024

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo ćemo ga gledati u Evroligi.

GOTOVO: Vezenkov u crveno-belom dresu!

Foto: www.profimedia.rs

Krilni centar Saša Vezenkov se vratio u redove grčkog kluba Olimpijakos nakon sezone provedene u NBA ekipi Sakramento Kingsima. Vezenkov, koji je i reprezentativac Bugarske, već je igrao za Olimpijakos pretprošle sezone, gde je ostvario zapažene rezultate.

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco i Saša Vezenkov

Proglašen je za najkorisnijeg igrača Evrolige, osvojio je trofej "Alfonso Ford" za najboljeg strelca takmičenja, te je bio najefikasniji i na fajnal foru u Kaunasu, kao i u porazu od madridskog Reala u finalu šampionata. Pre povratka u Olimpijakos, Vezenkova su Kingsi trejdovali u Toronto Raptorse, ali se tamo zadržao vrlo kratko, tačnije, manje od sedmice. Ovo je iznenadilo mnoge ljubitelje košarke, ali pokazuje dinamičnost NBA lige i brze promene u sastavima timova.

Saša Vezenkov je talentovani igrač koji je privukao pažnju javnosti svojim izuzetnim umećem na terenu. Njegov povratak u Olimpijakos sigurno će izazvati interesovanje navijača i ljubitelja košarke širom Evrope. Očekuje se da će njegovo iskustvo iz NBA lige dodatno obogatiti igru Olimpijakosa i doprineti uspesima kluba u narednoj sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading