NOLE NASTAVLJA DA RUŠI SVE PRED SOBOM: Đoković izjednačio još jedan rekord Rodžera Federera!

Autor:

Sport

04.07.2024

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković nastavlja pohod ka titulu u Londonu.

NOLE NASTAVLJA DA RUŠI SVE PRED SOBOM: Đoković izjednačio još jedan rekord Rodžera Federera!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je još jednom pokazao svoju neverovatnu moć na terenima Vimbldona, osiguravajući svoje mesto u trećem kolu pobedom nad Džejkobom Firnlijem. Ovom pobedom Novak je dostigao ukupno 18 trećih kola na Vimbldonu, izjednačivši se sa legendarnim Rodžerom Federerom, rekorderom sa osam titula.

U Open eri, samo je Federer uspeo da ostvari ovakav podvig, što je još jedan dokaz Novakovog izuzetnog talenta i sposobnosti da se izdigne iznad ostalih. Prethodno, Novak je bio izjednačen sa Džimijem Konorsom, koji je 17 puta stigao do treće runde, ali sada je delio drugo mesto sa Federerom.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rodžer Federer

Na vrhu liste se i dalje nalaze Boris Beker sa 14, odnosno Endi Mari sa 13 nastupa u ovoj fazi takmičenja. Novakov naredni rival će biti Aleksej Popirin, a svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju ishod ovog susreta.

Podsetimo, Novak Đoković je tokom svoje karijere sedam puta trijumfovao na terenima Ol Ingland kluba, ostavljajući neizbrisiv trag u istoriji ovog prestižnog takmičenja. Njegova dominacija na Vimbldonu je zaista impresivna i svakako jedna od najupečatljivijih tačaka u njegovoj karijeri.

Novak Đoković nastavlja da oduševljava svet svojim teniskim umećem, a njegovo izjednačavanje sa Rodžerom Federerom na Vimbldonu samo je još jedan dokaz da je reč o jednom od najvećih tenisera svih vremena. S nestrpljenjem očekujemo dalji tok takmičenja i nove podvige koje će Novak postići na terenima Ol Ingland kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading