KAO RUMUNI 1998. GODINE: Vezista Nemačke iznenadio novim imidžom pred duel sa Španijom!

Autor:

Sport

04.07.2024

22:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Možda mu i donese sreću!

KAO RUMUNI 1998. GODINE: Vezista Nemačke iznenadio novim imidžom pred duel sa Španijom!

Foto: www.profimedia.rs

Nakon dvodnevnog predaha, Evropsko prvenstvo će se nastaviti sutra sa veoma očekivanom utakmicom između domaćina Nemačke i Španije. Međutim, vrhunac ovog okršaja možda neće biti akcija na terenu, već neverovatan novi izgled jednog od igrača Nemačke. 

Andrih, redovni starter u nemačkom nacionalnom timu, odlučio je da prođe kroz radikalnu promenu imidža bojenjem kose u jarku boju. Ovaj hrabar potez će mu sigurno obezbediti da bude najupadljiviji igrač na terenu, osiguravajući da će svi oči biti uprte u njega tokom celog meča. 

Uprkos njegovom konstantnom prisustvu u startnoj postavi tokom prethodna tri meča na Evropskom prvenstvu, Andrih je zamenjen od strane nemačkog trenera Julijana Nagelsmana u drugom poluvremenu svake utakmice. Andrihova odluka da napravi dramatičnu izjavu sa bojom kose definitivno je izazvala interesovanje i uzburkala strasti među navijačima i stručnjacima.

Dok će njegova igra na terenu nesumnjivo biti fokus, njegov upadljiv izgled dodao je dodatni sloj uzbuđenja već veoma očekivanom susretu. Treba još da se vidi da li će Andrihov hrabar potez doneti sreću na terenu ili će služiti kao ometanje usred intenzivnog okršaja između dve evropske fudbalske sile. Ovo podseća na reprezentaciju Rumunije čiji su igrači na Svetskom prvenstvu 1998. godine nastupili ofarbani u plavo. Oni su tada bili prvi u grupi, ispred Engleza, ali su ih u osmini finala izbacili Hrvati.

Foto: www.profimedia.rs

Rumunija 1998. godine

Videćemo da li će Andrihu ovo doneti sreću ili će i njegov nacionalni tim proći baš kao Rumunija 1998. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading