OVO ĆE OBRADOVATI SVE DELIJE! Čović progovorio o pojačanjima i nahvalio trenera: Sferopulos to pedantno i fino radi...

Autor:

Sport

07.07.2024

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Crvene zvezde govorio je o tekućem prelaznom roku.

OVO ĆE OBRADOVATI SVE DELIJE! Čović progovorio o pojačanjima i nahvalio trenera: Sferopulos to pedantno i fino radi...

Foto: Starsport

Nebojša Čović, predsednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda, gostovao na televiziji Pink gde je govorio o tekućem prelaznom roku i eventualnim pojačanjima. 

Prvi čovek srpskog šampiona otkrio je da bi među crveno-bele trebalo da dođu još dva igrača. 

- Pa, radimo pomalo… Doveli smo Kodija Milera-Mekintajera, najboljeg asistenta Evrolige u prošloj sezoni. Mislim da je dobar tim koji se sklapa. Janis Sferopulos, trener Crvene zvezde to pedantno i fino radi, a mi to pratimo - istakao je Nebojša Čović.

Foto: Starsport

Sferopulos

Klub se do sada zahvalio Džavonte Smartu, Treju Tompkinsu, Frediju Gilespiju i Adamu Hangi koji više nisu igrači tima s Malog Kalemegdana.

- Dosta igrača je ostalo iz prošle sezone. Uroš Plavšić je došao kod nas, došao je i Ajzea Kenan. Poslednji koji je potpisao je Mekintajer, pa ovaj iz Anadolu Efesa – Majk Daum isto. Biće još možda jedno do dva pojačanja, videćemo - dodaje predsednik Crvene zvezde.

Inače, crveno-beli su dosad pojačali Nikola Kalinić, Majk Daum, Kodi Miler-Mekintajer, Uroš Plavšić i Ajzea Kenan. Ugovori su produženi sa nekoliko bitnih košarkaša među kojima su Miloš Teodosić, Rokas Gedraitis, Jago dos Santos, kapiten Branko Lazić... Zvezda je u sezoni za nama osvojila "tripletu" - pehare u Kupu Radivoja Koraća, AdmiralBet ABA ligi i Prvenstvu Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading