NEMCI IMAJU ''KRTICU'' U SVOJIM REDOVIMA: Velike mere obezbeđenja na treningu ''pancera!''

Autor:

Sport

04.07.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boje se da ne procuri taktika.

NEMCI IMAJU ''KRTICU'' U SVOJIM REDOVIMA: Velike mere obezbeđenja na treningu ''pancera!''

Foto: Tanjug/AP

Nemački nacionalni tim se priprema za veoma težka meč četvrtfinala protiv Španije, zakazan za petak u 18 časova. Tim, pod vođstvom trenera Julijana Nagelsmana, trenutno prolazi kroz rigorozne pripreme u njihovom trening kampu koji se nalazi u Herzogenaurachu, malom gradu u centralnoj Nemačkoj blizu Nuremberga.

Prema pisanju Bilda, stroge bezbednosne mere su na snazi u timovom trening kampu, a stručni štab želi da sačuva svoje strategije u tajnosti pred ključni okršaj sa Španijom. Trening tereni su obavijeni tajnovitošću, jer je tim preduzeo mere da zaštiti svoje taktike od radoznalih pogleda. Dva terena za trening su ograđena ceradama, sprečavajući spoljni pogled na njihove trening rutine.

Foto: Tanjug/AP

Reprezentaivci Nemačke

Dodatno, postavljene su visoke ograde, obezbeđenje i čak konjica, što naglašava ozbiljnost njihovog pristupa. Očigledno je da nemački tabor ništa ne prepušta slučaju, sa zabrinutostima u vezi sa potencijalnim špijunskim taktikama od strane rivalnih timova ili neovlašćenih osoba.

I Nemačka i Španija su pokazale impresivne nastupe na turniru do sada. Nemački tim, igrajući na domaćem terenu, osvojio je prvo mesto u Grupi A i potom eliminisao Dansku sa pobedom od 2:0 u osmini finala. S druge strane, Španija je bila neporažena, trijumfujući nad Hrvatskom, Italijom i Albanijom u grupnoj fazi, a zatim pobedivši Gruziju u osmini finala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading