ENGLEZI NASTAVLJAJU SA SKANDALIMA: Navijač upao u trans, pa krenuo da ŠMRČE KOKAIN na tribini! (VIDEO)

Autor:

Sport

01.07.2024

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dokaz crno na belo, ili u ovom slučaju samo belo

ENGLEZI NASTAVLJAJU SA SKANDALIMA:  Navijač upao u trans, pa krenuo da ŠMRČE KOKAIN na tribini! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Englezi su se sinoć kroz iglene uši provukli protiv Slovačke, a jedan njihov navijač postao je glavna tema na Evropskom prvenstvu nakon što je uhvaćen u prenosu kako konzumira kokain na tribinama. Ovaj šokantan incident dogodio se u produžecima meča, nakon što je Hari Kejn doneo preokret Englezima golom za 2:1. Video snimak ovog nezapamćenog trenutka postao je viralan širom planete, izazivajući zgražavanje i postavljajući pitanje o bezbednosti i ponašanju navijača na najvišem evropskom nivou fudbala.

Podsetimo, što se tiče samog meča, Englezi su počeli bledo od samog starta, Slovaci su bili bolji protivnik. Izabranici Gereta Sautgejta nisu pokazali ništa na ovoj utakmici, kao ni na samom Evropskom prvenstvu. Slovacima se isplatila hrabra igra u 25. minutu kada je Šranc dobio loptu, našao se jedan na jedan sa Pikfordom i doveo svoju ekipu u vođstvo. Englezi su nakon toga uspeli da preuzmu inicijativu, ali do samog kraja meča nije se menjao rezultat.

Taman kada je sve izgledalo gotovo, u bukvalno poslednjim trenucima meča Belingem je "makazicama" u nadoknadi vremena odveo meč u produžetke, gde je Kejn veoma brzo potvrdio vođstvo selekcije "tri lava" i overu prolaska među osam najboljih timova.

Sve to su obeležili i skandalozni potezi Belingema i Rajsa, a sada je njima pridodat i ovaj incident sa kokainom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading