OGLASIO SE BASTIJAN ŠVAJNŠTAJGER: Dok ga Srbija čeka na klupi "orlova", srpski zet šalje SNAŽNE PORUKE

Autor:

Sport

01.07.2024

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suprug Ane Ivanović se trenutno nalazi u Kelnu.

OGLASIO SE BASTIJAN ŠVAJNŠTAJGER: Dok ga Srbija čeka na klupi "orlova", srpski zet šalje SNAŽNE PORUKE

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije dobiće izgledno novog selektora pošto je sve izglednije da će Draganu Stojkoviću Piksiju biti uručen otkaz i to do kraja nedelje. Ko će biti njegov naslednik ozbiljno se spekuliše, a jedna od najozbiljnijih mogućnosti je da to bude Joakim Lev! To je ekskluzivno objavila Republika, a onda su se tom temom bavili brojni evropski mediji. Tako su Austrijanci dolili ulje na vatru i potkrepili priču novim informacijama, odnosno austrijski portal OE24 tvrdi da će Lev doći da bud selektor "orlova", a da će mu desna ruka biti ni manje ni više do Bastijan Švajnštajger.

Kapiten Levovih "pancera" i suprug naše bivše teniserke Ane Ivanović najbolja je spona da posluži kao most između nemačkog i srpskog razumevanja fudbala budući da je godinama u našoj zemlji u tazbini i "ukačio" je već kako igrači i navijači razmišljaju. U prevodu, on će voditi glavnu reč iz senke. Da je blizak sa Joakimom potvrdio je i sa Bastijan.

I dok pola Evrope bruji o Švajniju kao dobrom rešenju za klupu Srbije, on se nalazi u Nemačkoj gde kao stručni konsultant komentariše mečeve na EVRO 2024. Tako je u nedelju uveče bio u Kelnu i prisustvovao ubedljivoj pobedi Španije nad Gruzijom posle preokreta sa 4:1.

 

 

Upravo posle tog meča se Bastijan oglasio i poslao snažnu poruku. Njemu je taj susret bio posebno zanimljiv jer će Španija u četvrtfinalu ići baš na Nemačku.

Na kraju zaslužena pobeda jakih Španaca. Poslednji komentar nije nikakav o susretu sa Nemačkom, dve najbolje ekipe na turniru do sada - poručio je Bastijan Švajnštajger na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading