BASTIJAN ŠVAJNŠTAJGER PREUZIMA SRBIJU?! Srpski zet neće biti selektor, ali vodiće GLAVNU REČ

Autor:

Sport

28.06.2024

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajni je jedan od uslova koje će Joakim Lev staviti na sto pred čelnike FSS.

BASTIJAN ŠVAJNŠTAJGER PREUZIMA SRBIJU?! Srpski zet neće biti selektor, ali vodiće GLAVNU REČ

Foto: Starsport

Joakim Lev biće novi selektor Srbije! To je juče ekskluzivno objavila Republika, danas se tom temom bavio i ugledni nemački Bild, a onda su Austrijanci doili ulje na vatru i potkrepili priču novim informacijama. Tragom priče koju smo pustili, austrijski portal OE24 tvrdi da će Lev doći da bud selektor "orlova", ali ne sam.

Prvak sveta sa "pancerima" iz 2014. namerava da mu desna ruka bude kapiten Nemačke u godinama koje su usledile posle Brazila, a to je ni manje ni više do Bastijan Švajnštajger. Navodno, Lev će poručiti čelnicima FSS da će doći u Beograd samo ako mu Švajni bude desna ruka i pomoćnik od najvećeg poverenja. Duduše, on neće dovesti Bastijana u Beograd, on će već biti tu kao suprug naše nekadašnje teniserke Ane Ivanović.

Republika

Foto: Starsport

Treba im čvrsta ruka: Fudbaleri Srbije

Švajnštajger i Lev su godinama sarađivali kao igrač i selektor, te se odlično poznaju. S druge strane, Švajni će poslužiti kao most između nemačkog i srpskog razumevanja fudbala budući da je godinama u našoj zemlji u tazbini i "ukačio" je već kako igrači i navijači razmišljaju. U prevodu, on će voditi glavnu reč iz senke. Da je blizak sa Joakimom potvrdio je i sa Bastijan.

- Uvek sam mogao da verujem Levu, i on bi isto tako mogao da veruje meni. Titula na Svetskom prvenstvu 2014. će nas zauvek povezivati - objasnio je jednom prilikom Bastijan Švajnštajger.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Dobro sarađivali: Švajnštajger i Lev

Podsetimo, Republika je juče podsetila na još jednu vezu Leva i Švajnštajgera. Doduše, selektor umalo nije upropastio vezu sa Anom, brak i svadbu, ali se ispostavilo da ih je to dodatno ujedinilo. Naime, bio je to jun 2016. i Nemačka se spremala za nastup na Evropskom prvenstvu, kada su Švajni i naša teniserka Ana Ivanović hteli da zakažu svadbu. Svečanost je praktično već bila zakazana za 6. jun, a onda je Lev poručio Švajnštajgeru da bira, ili zemlji ili ženu jer je Evropsko prvenstvo počinjalo 10. juna i Bastijan nije mogao da dobije slobodno.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Bastijan i Ana

Sva sreća, Ana je bila razumna jer je kao profesionalni sportista bila svesna kolika su odricanja potrebna da se dođe do vrha, pa se pronašao kompromis. Upravo je Ivanovićeva bila ta koja je spustila loptu između kapitena i selektora, jer je Bastijan bio besan zbog ultimatuma. Ipa, sve se smirilo i on je otišao na EVRO 2016 i osvojio treće mesto sa "pancerima", a onda su se Ana i on venčali 12. jula 2016. u Veneciji. Naravno, na proslavi su bili reprezentativci i sam Lev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading