IZ AFRIKE MOJI, ZNAŠ TI DOBRO KOJI! Zvezda dvojicu stranaca PREVELA U PRAVOSLAVLJE (FOTO)

Autor:

Sport

03.07.2024

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli odleteli za Rusiju.

IZ AFRIKE MOJI, ZNAŠ TI DOBRO KOJI! Zvezda dvojicu stranaca PREVELA U PRAVOSLAVLJE (FOTO)

Foto: Starsport

Zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su u Rusiju, gde će posle boravka na Zlatiboru odraditi drugi deo priprema pred izazove u narednoj sezoni. Crveno-beli su prethodnu godinu završili sa duplom krunom i, ruku na srce, boljim izvedbama u Ligi šampiona nego ranije, ali su izostali rezultati, pre svega protiv Jang Bojsa ispred kog je tadašnji tim Baraka Bahara morao da se nađe na tabeli.

Zbog toga je Izraelac "leteo" sa klupe, a na njegovo mesto došao je provereni Vladan Milojević. Zvezdin "supermen" uradio je baš ono što su navijači od njega i očekivali - "istopio" je bodovnu razliku i potpuno ostavio Partizan u prašini, te osim trofeja nacionalnog šampionata, podigao i pehar u Kupu Srbije.

Zbog svega toga sa velikim očekivanjima klub i navijači ulaze u narednu sezonu, a delije posebno raduje atmosfera koja vlada u timu.

Naime, Zvezda je na društvenim mrežama objavila sliku igrača smeštenih u avionu pred pokret u Rusiju, a na njoj su Gelor Kanga i Šerif Endiaje ispozirali sa tri prsta. Navijači su od Gabonca već navikli da je "naš", dok Senegalac posle veoma slabog početka na Marakani polako kupi sve više simpatija, a sigurno će mu i ovaj potez u tome dodatno pomoći.

Šef stručnog štaba Vladan Milojević je u Rusiju poveo 28 igrača, a to su: Omri Glazer, Miloš Gordić, Ivan Guteša, Vuk Draškić, Ognjen Mimović, Lazar Nikolić, Naser Điga, Stefan Leković, Andrej Đurić, Veljko Milosavljević, Jung Vu Seol, Milan Rodić, Ebenezer Anan, Viktor Radojević, In Bom Hvang, Dalsio Gomeš, Gelor Kanga, Luka Ilić, Nikola Knežević, Jovan Šljivić, Andrija Maksimović, Piter Olanjinka, Lazar Jovanović, Uroš Kabić, Puma Rodrigez, Aleksandar Katai, Šerif Endiaje, Uroš Sremčević.

Reprezentativci Srbije će se ekipi priključiti naknadno, kao i Mirko Ivanić koji je zbog prinove dobio produženi odmor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading