NOVI ŠOK! UROŠ NIJE JEDINI: Jelena pobesnela, pa SVE PRIZNALA Ivanu! Evo šta će Marinkovića SNAĆI kad izađu napolje!

Autor:

Zadruga

09.07.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica "Elite" najavila mužu da neće prestati da ga vara ni posle rijalitija.

NOVI ŠOK! UROŠ NIJE JEDINI: Jelena pobesnela, pa SVE PRIZNALA Ivanu! Evo šta će Marinkovića SNAĆI kad izađu napolje!

Foto: RTV PINK printscreen

U rijalitiju "Elita" nastao je opšti haos kada su otkriveni detalji afere između udate Jelene Marinković i Uroša Rajčića.

Jelenin suprug Ivan Marinković, koji isprva nije poverovao u spekulacije o preljubi svoje žene, bio je zatečen kada je Rajčić do detalja ispričao sve što se između njih dvoje odigralo.

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Uroš Rajačić ispričao sve o odnosu sa udatom Jelenom

Odmah su pale teške reči, a Ivan je najavio Jeleni da može da se iseli iz njihovog stana u Beogradu i vrati u Pančevo čim se završi rijaliti.


Pošto je Rajčić potpuno otvorio dušu pred kamerama i priznao da je već mesecima u tajnoj vezi sa Jelenom, ističući da su se njih dvoje često sastajali i da je Jelena izrazila želju da se vide i van rijalitija, ove reči su razbesnele Marinkovića, koji nije mogao da veruje šta čuje.
Republika

Foto: printskrin

Jelena Marinković otkrila Ivanu nove detalje svog neverstva

Kako više nije mogao da obuzda svoja osećanja, odlučio je da se suoči sa Jelenom sa kojom posle svega više ne želi da žive, iako su njegove reči bile pune očaja i razočaranja.

Međutim, kada je Ivan počeo da vređa suprugu, ona mu je mrtva-ladna priznala da Uroš nije jedini s kojim je spremna da ga prevari, te mu poručila da će biti s kim god poželi i posle "Elite".

- Jadna si što si ovo uradila. Ne želim da budem sa tobom, već sam ti rekao pre emisije. Primitivno se diraš sa čovekom - besneo je Marinković, ali mu je žena na takve reči upućene njoj pobesnela još više, pa uzvratila mnogo bolnije po njega:

Nije bilo primitivno, bilo je savršeno. Radila sam šta ja hoću, kad budem izašla biću sa kim hoću!

Podsetimo, Ivan je otkrio i da ga je ćerka Lena, koju je dobio u braku sa Gocom Tržan, upozoravala na sumnjive postupke njegove supruge i ranije, te da ga je savetovala da se skloni od nje. Međutim, on je nije slušao, dok nije došlo vreme da se i sam uveri u sve to.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
kraki

09.07.2024 23:34

Bice sa kim hoce kao i do sada