UROŠ ZAKUCAO POSLEDNJI EKSER U KOVČEG: Nakon što im je SAHRANIO BRAK, ponizio Ivana, a još više njegovu NEVERNU ŽENU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rajačić tvrdi da nije zaljubljen u udatu cimerku, rasturio im bračnu zajednicu samo iz hira!

UROŠ ZAKUCAO POSLEDNJI EKSER U KOVČEG: Nakon što im je SAHRANIO BRAK, ponizio Ivana, a još više njegovu NEVERNU ŽENU!

Foto: youtube printscreen/RED TV, Zdruga/official

Nakon što je Uroš Rajačić otkrio detalje afere sa udatom Jelenom Marinković, Ivan Marinković je počeo da jauče i kuka iz sveg glasa, dok su ga cimeri sažaljevali zbog blama koji je doživeo. 

Naime, učesici "Elite" su glasno komentarisali kako im je žao što je Marinković doživeo da sluša kako mu je žena bila intimna sa Rajačićem, koji je na celu bruku još glumio frajera koji im je brak rasturio iz hira. On tvrdi da ga Jelena jeste fizički privukla, ali da prema njoj "nema emocije, jer se on ne zaljubljuje tako lako".

- Šta ti misliš pi*ka ti materina, nemoj sad ovde da me manipulišeš - rekao je Ivan.

- Slušaj njega, šta sad da radim je l' treba da kukam na ovo što se desilo - rekla je ravnodušno Jelena.

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Uroš Rajačić ponizio Ivana, ali i njegovu ženu Jelenu

Međutim, ono što je Uroš rekao bio je udarac ne samo za Ivana, već i za nju.

- Bilo je tog maženja i hvatanja ovde gde je ona mene grebala malo i bilo je tog dodira. Posle toga smo seli da pričamo o tome gde mi je ona rekla da se negde zaljubila i da hoće da se vidimo napolju. Bilo je na tiću da možemo da se viđamo i da bi videla sa njim šta i kako, pričali smo malo o tome i to je to što je bilo u zatvoru. Posle zatvora se nastavilo to sa čokoladicama, onda je ona meni posle kucala na prozor, ja sam rekao kako sam se osetio. Ne zaljubljujem se tek tako, moram da osetim neku emociju. Nastavio sam posle sa tim flertom - ispričao je Rajačić.

Marinkovićeva žena mu je zamerila što nije ispao džentlmen, već je predstavio situaciju kao da se ona zaljubila, a on nije.

Dok se ona brinula zbog svoje nove simpatije, Ivan joj je poručio da on nije ni Ša ni Bebica, te da može da ide za Pančevo posle superfinala. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljubica

09.07.2024 00:35

Uroš lepo izgleda ali je nekako sirovina, nije rečit, Stefani nije trebala ovo da uradi a on da je bio džentlmen ne bi rekao ništa za zatvor i pisma, mogao bi negirati