ŠOKANTNO! Majka Nenada Aleksića Ša se UKLJUČILA UŽIVO i poslala poruku Mioninim RODITELJI - IZBIO SKANDAL!

Autor:

Zadruga

04.08.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Nenada Aleksić Ša imala je da poruči porodici Jovanović jasnu poruku!

ŠOKANTNO! Majka Nenada Aleksića Ša se UKLJUČILA UŽIVO i poslala poruku Mioninim RODITELJI - IZBIO SKANDAL!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Narod pita

U sinoćnoj emisiji ,,Narod pita" voditeljka Maša Mihailović ugostila je Mionu Jovanović, Aneli Ahmić i Lepog Miću. U jednom trenutku uživo u emisiju se uključila majka Mioninog dečka, Nenada Aleksića Ša, Ljilja Aleksića, koja se obratila porodici Jovanović. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović u emisiji ,,Narod pita"

 

- Dobro veče Mioni, ovde Nenadova majka - poručila je Ljilja na početku. 

- Dobro veče Ljiljo - uzvratila je Miona, te je Nenadova majka nastavila:

- Samo sam htela da kažem da je Miona dobra devojka i da hoću da kažem da ono što je bilo u rijalitiju, nije ništa, oni napolju drugačije funkcionišu. Miona nisi se odrekla svojih roditelja, njoj je žao što se to desilo! Biće to sve u redu! Oni se vole, čuvaju, poštuju, nigde jedno bez drugog ne idu. Nisam ni ja verovala posle svega, Nenadovog ponašanja, njenog vređanja, ali oni su čudo. Oni su predivni! - započela je Ljilana, pa nastavila:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović u emisiji ,,Narod pita"

 

- Svako voli svoje dete i brani ga, kakvi god da su, to je moje dete. I ovo što Mića priča da je Nenad nju zatvorio, ništa njoj Nenad ne brani! Mioni niko ne brani da ide kod njenih, Miona najbolje zna svoje roditelje. Verovatno devojka čeka da se sve spusti. Ne znam da li će prihvatiti posle svega, ja sam isto nešto videla, isto vređanje strašno od Mione, ali ja kažem, Nenad je ušao psihički loše. Miona zna svoje roditelje! Normalno je da su njeni roditelji i dalje ogorčeni, ali vremenom treba da popuste, nije isto sad napolju, oni se kao dva cvrkuta, slažu, smeju, sve živo rade zajedno. Nijedan procenat onoga što je unutra bilo, ako je to malo roditeljima... Sad dokle će oni biti takvi, ne znam. Ružno je što je svi sada napadaju!

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

05.08.2024 05:31

JADNICA...U SVAKOM POGLEDU...MAJKA LJILJA ŠTITI SVOG SINA....ALI MIONA JE U PROBLEMU SA