ŠTA SE DEŠAVA SA MAJOM I STANISLAVOM?! Hitno napustili Crnu Goru, otkriveno gde su sada!

Autor:

Zadruga

10.08.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković i Stanislav Krofak otkrili šta se dešava u njihovom životu.

ŠTA SE DEŠAVA SA MAJOM I STANISLAVOM?! Hitno napustili Crnu Goru, otkriveno gde su sada!

Foto: Instagram.com

Rijaliti par iz "Elite 7", Maja Marinković i Stanislav Krofak, proveli su prethodne dane u uživanju na crnogorskom primorju. Njihove avanture su privlačile pažnju javnosti, posebno nakon što su otkrili da su odlučili da prekinu odmor i upute se ka narednoj destinaciji. Iako nisu hteli da otkriju tačnu lokaciju, na njihovom Instagram profilu se pojavio snimak kako pasošima mašu iz kola, što je izazvalo veliku znatiželju među njihovim pratiocima.

Maja Marinković i Stanislav Krofak su svoj boravak u Crnoj Gori proveli u luksuznom stilu, uživajući u prelepim pejzažima, kristalno čistom moru i brojnim lokalnim specijalitetima. Njihove objave na društvenim mrežama su oduševile fanove, koji su sa nestrpljenjem isčekivali svaki novi momenat njihovog odmora.


Iako su oboje bili tajnoviti u vezi sa svojim planovima za narednu destinaciju, Maja i Stanislav su odlučili da prekinu odmor u Crnoj Gori i krenu ka novim avanturama. Njihov snimak kako pasošima mašu iz kola je izazvao brojne spekulacije među fanovima, ali par je odlučio da zadrži tajnu sve do trenutka kada stignu na novu lokaciju.

Njihova tajnovitost je samo povećala uzbuđenje među fanovima, koji su aktivno komentarisali i spekulisali o tome gde bi Maja i Stanislav mogli da krenu sledeće. Mnogi su izrazili želju da saznaju više detalja o njihovom putovanju i da vide nove slike i snimke sa nepoznate destinacije.

Maja Marinković i Stanislav Krofak su definitivno uzbudili javnost svojim neobičnim odlukama i tajanstvenim planovima za putovanje. Dok se čeka otkrivanje nove lokacije, fanovi će nastaviti da prate njihove korake i željno isčekuju nove avanture koje će par doživeti na svojoj putničkoj destinaciji.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading