18.000 EVRA ZARAĐUJE MESEČNO I PROSLAVIO SE PREKO KSENIJE PAJČIN! Otkrivamo ko je potencijalno NOVI UČESNIK Elite 8!

Autor:

Zadruga

06.09.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se nezvanično piše, on će se tokom sledeće večeri useliti u Belu kuću, što je produkcija čuvala kao specijalno iznenađenje!

18.000 EVRA ZARAĐUJE MESEČNO I PROSLAVIO SE PREKO KSENIJE PAJČIN! Otkrivamo ko je potencijalno NOVI UČESNIK Elite 8!

Foto: printscreen/RTV Pink, E-Stock/Miloš Rafailović, Shutterstock

Jovan Radulović Jodžir, poznati influenser, veoma je popularan kako u Crnoj Gori, tako i na Balkanu. On je poznat po svom jedinstvenom stilu kreiranja sadržaja, koji obuhvata viceve, imitacije i prikazivanje svakodnevnih situacija iz svog života sa porodicom.

Foto: Instagram.com

Jodžir

Pored toga, malo ko zna da je Jodžir bio reprezentativac karate tima Jugoslavije, potom Srbije i Crne Gore, da bi na kraju predstavljao Crnu Goru.

Porodični život i supruga Irena

Jodžir je oženjen Irenom Radulović, koja je novinarka i voditeljka. Sa svojom suprugom Irenom, Jovan ima sina Relju i ćerku Irinu, sa kojima često snima videe i deli ih sa svojom publikom. Njihova porodična dinamika privlači pažnju javnosti, a Jodžir se trudi da kroz svoj rad pokaže svoju posvećenost porodici i važnost porodičnih vrednosti.

Neobične činjenice o Jovanu Raduloviću

Jovan je postao poznat i po viralnom snimku na kojem grli najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, a zatim mu ispriča vic koji ih je obojicu nasmejao. Osim toga, Jodžir je jednom prilikom otkrio javnosti informaciju o svojoj zaradi kao influenser, ističući da može da zaradi između 15 i 18 hiljada evra mesečno. Ova informacija je izazvala pažnju javnosti, jer je Jodžir istakao da je među najplaćenijim influenserima u Crnoj Gori, ali da postoje i oni koji zarađuju više od njega.

Foto: E-Stock/Milan Lucic

Ksenija Pajčin

Kontroverzne tvrdnje o ocu i pokojnoj Kseniji Pajčin

U jednoj emisiji, Jodžir je izneo tvrdnju da je njegov otac bio u vezi sa pokojnom Ksenijom Pajčin, što je izazvalo burne reakcije u javnosti. Crnogorski komičar je potvrdio ove tvrdnje i čak priložio fotografiju Ksenije i svog oca kao dokaz. Ova kontroverza je izazvala interesovanje javnosti i pokrenula brojne spekulacije o privatnom životu influensera.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samorealno_6

 

Useljenje u Elitu

Jedna od aktuelnih vesti je da će se Jodžir useliti u Elitu tokom sledeće večeri, što je iznenadilo mnoge. Ovo useljenje je čuvano kao tajna, a očekuje se da će privući pažnju javnosti i izazvati veliko interesovanje za Jodžirov dalji rad.

Jovan Radulović Jodžir je ne samo poznat kao influenser, već i kao sportista, suprug, otac i javna ličnost čiji život i rad privlače pažnju mnogih. Svojim jedinstvenim pristupom kreiranju sadržaja, on je uspeo da stekne veliki broj vernih pratilaca koji prate svaki korak njegove karijere i privatnog života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Elena

06.09.2024 22:18

Jodziru Ili Kako SE ti zoves,treba da te je sramota,da iznosis takve bljuvotine o mrtvoj devojci,koja je navodno imala nesto sa tvojim ocem koji je mogo I njoj biti otac.Ako se mozda slikala,kao sto kazes moze biti I fotomontaza,mrtva usta ne govore.Ne prilici pravim crnogorcima tako da se hvale,I iznose takve budalastine,ranjavati srca njenih najblizih.Devojke nije medju zivim decko.