PEJA SE HITNO OGLASIO NAKON JOVANOVOG PRIZNANJA! Uživo u emisiji palo priznanje o Zlati Petrović!

Autor:

Zadruga

20.09.2024

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran otkrio koliko je ponosan na svog sina!

PEJA SE HITNO OGLASIO NAKON JOVANOVOG PRIZNANJA! Uživo u emisiji palo priznanje o Zlati Petrović!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jovan Pejić Peja, sin Zorana Pejića i Zlate Petrović, govorio je sinoć o tome koliko se njegova majka žrtvovala u životu i borila kako bi on i njegov brat imali normalne uslove života. Ovim povodom se oglasio Zoran, koji se uključio uživo u emisiju "RedAkcija".

- Zlata je njemu činila sve, znamo svi da su sve njegove želje bile ostvarene u detinjsvu, i Zlata i ja smo brižni roditelji. On je navikao da bude mažem i pažen. Mi nismo težili ka tome da mi njega razmazimo, težili smo od toga da od njega napravimo čoveka, a to se vidi on je brižan, kulturan - rekao je Zoran Pejić.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Zoran nahvalio svoju bivšu suprugu

Pejić je istakao da je njegov sin kulturan i fin, ali da neće ćutati nikome i da ume da pokaže zube.

- Ume on da pokaže zube, ima svoje stavove. Ja moram da kažem da ja Jovana u tako nekim stvarnima nisam mogao da vidim, nisam ga gledao kada muva devojke, kada luduje po kafani, ja sam oduševljen sa njim. Kada je rekao malo Ivani, da se ona ne uklapa u njegov život, kako njoj ništa ne fali, ali to je to - rekao je Zoran, pa zaključio:

- Ja sam njemu rekao jednom se živi, pa nek radi šta on želi i kako. Moram da kežem da mu je Zlata rekla da pazi da nas ne bruka, a znamo svi da ljubav nema granice. Ja ću njega uvek podržavati, a ako odluči da se oženi ja ću mu voditi svadbu - završio je Pejić u gorepomenutoj emisiji.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Pejić priznao koliko je ponosan na sina

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading