ODLIČNA NOVINA ZA ONE KOJI VOLE PES: Legende Milana u popularnoj igrici

Autor: Republika

Razonoda

26.02.2018

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema dileme da su neke od najvećih legendi svetskog fudbala svojevremeno nastupale za milanske klubove Inter i Milan. Legendi Milana seća se i Konami koji za najnoviji PRO EVOLUTION SOCCER, a u slavu čuvenog gradskog derbija Milan – Inter iliti Derby della Madonnina predstavlja neke od najvećih legendi ovog kluba.

RepublikaFoto: youtube.com/officialpes

Boje Milana brane legendarni Paolo Maldini i Rud Gulit. Jedan od najboljih defanzivaca svih vremena koji je svoju celokupnu karijeru posvetio Milanu i sa njim osvojio sve što se osvojiti može. Gulita svakako ne treba posebno predstavljati, dvostruki osvajač titule svetski igrač godine (1987. i 1989.) takođe je sa Milanom osvojio sve moguće trofeje.

Sa strane Intera stižu Havier Zaneti, Valter Samuel, Frančesko Toldo i naš Dejan Stanković. Ova ekipa predviđena našim Stankovićem osvojila je pet uzastopnih titula u prvenstvu Italije, Kup kao i Ligu šampiona 2009. godine.

RepublikaFoto: youtube.com/officialpes

Ove legende će biti dostupne u periodu od 26. februara do 8. marta, na verzijama PES-a za mobile telefone i konzole. U verziji za mobilne biće dostupni od 26. februara do 5. marta, a za konzole od 1. do 8. marta.

Osim za PES, igrači će biti dostupni i za PES klub menadžer u verziji za mobilne telefone i to od 28. februara do 5. marta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading