Da li ga je gurnuo kolega ili je sam pao?

Autor: S.R.

Hronika

28.11.2018

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Prokuplju podnela je prijavu protiv četrdesetogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda. U policijskom saopštenju se navodi da je na Kopaoniku sa visine od pet metara gurnuo S.Č. (15) iz sela Berilje kod Prokuplja i naneo mu teške telesne povrede.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Prijava još nije stigla u Osnovno tužilaštvo u Prokuplju.

Nezvanično smo saznali da su obojica bili građevinski radnici i da su radili na nekoj zgradi na Kopaoniku. Dečak je pronađen tokom noći u svom selu Berilje 24. novembra pored puta. Imao je teške telesne povrede i nakon što mu je ukazana pomoć u prokupačkoj bolnici, prosleđen je na dalje lečenje u niški Klinički centar. Istražnim organima je rekao da ga je osumnjičeni gurnuo.

- Ispituju se svedoci, a postoje indicije i da je sam pao i da ga je taj čovek samo prevezao do sela. Ipak, tek kada se završi istraga, znaće se stvarno stanje – kazala nam je osoba koja je bliska istrazi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading