(UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ) Pogledajte kako žandarmi biju decu nasred Vranja!

Autor:

Hronika

27.01.2019

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na ulici u Vranju usred bela dana desila se stravična scena kada su kako saznajemo pripadnici žandarmerije brutalno pretukli dva mladića.

RepublikaFoto: Republika
Trenutak kada oba žandarma udaraju šipkom mladića

Jedan od žandarma je besomučno šipkom udario mladića koji je samo pao na sneg i više se nije pomerao. 

Drugi mladić je pokušao da pobegne, ali su ga dvojica oborila na zemlju i šipkama batinali do iznemoglosti što možete da vidite na ovom snimku:

Kako je došlo do incidenta i zbog čega su se pripadnici žandarmerije iživljavali nad mladićima za sada je nepoznato.

Uskoro opširnije...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Lea

27.01.2019 15:44

Draga gospodo doticni mladici su pre ovog dogadjaja usli u kafic I slomili sve maltretirali konobare I za jednim konobarom krenuli sa nozem u ruci. Svako bi uradio isto sto su I ova dva gospodina uradila posto su oni vlasnici kafica. A ovo vam je link da vidite sta su ta dva malada ,,jadna"momka uradila pre ovih batina pa vi sami procenite. https://youtu.be/5CUDfGhkWlI

Odgovori 17 3
Mare

27.01.2019 18:11

Ovo je sve bilo jutro posle Srpske Nove godine a tek sad Novine objavljuju a zasto??? Zato sto je u sve to umesan sin gradskog vecnika grada Vranja za spirt Jove zmajevca.Decko je reketas u gradu nailnik razbojnik pa nema gde.Ali to nasa policija sve prekriva,tuzulastvo nista ne radi u gradu.Pod hitno objaviti link sa youtuba koji je objavio Lea da se vidi zbog cega je nastala ova tuca tj osveta trazeno tepanje.A ne driblati zandarmerca i Mladozenju decka.Pod hitno kontrola iz centrale u policiji i tuzilastvu u Vranju.

Lala

27.01.2019 22:40

Gospoda vlasnici lokala bi morali da uzmu malo više vremena i temeljito da nauče mlade huligane lepom ponašanju.

RODOLJUB

29.01.2019 15:40

МАЛО СУ ИХ ТУКЛИ, КАКВЕ СУ ТО БИТАНГЕ. ОНИ СУ УЗРОК, БАТИНЕ СУ ПОСЛЕДИЦА. НАЈПРЕ СУ МАЛТРЕТИРЛИ ОСОБЉЕ КАФИЋА, ПОТЕЗАЛИ НОЖЕВЕ . . .