Tuga do neba: Alen i Medina sahranjeni selu kod Brodareva

Autor: mediji, Republika

Hronika

05.04.2019

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na groblju u selu Oštra Stijena blizu Brodareva, danas popodne sahranjeni su Alen Kučević (24) i Medina Bjelak (22), verenici iz ovog kraja koji su pre pet dana poginuli u teškom udesu blizu Frankfurta u Nemačkoj. Po dogovoru obe porodice, verenici su sahranjeni jedno pored drugog.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Zajedno u smrti: Alen i Medina

- Verili su se, mnogo su se voleli i nije bilo moguće drugačije nego da odlučimo da ih sahranimo zajedno, neka počivaju jedno pored drugog - rekao nam je jedan od rođaka porodice.

Poslednjem ispraćaju prisustvale su danas porodice stradalih verenika, njihovi najbliži, sestre, braća, majke, očevi, prijatelji porodice, komšije...

Foto: facebook.com/printscreen
Umrlice

- Tuga do neba. Mnogo je ljudi došlo da se oprosti od Medine i Alena, dženaze smo klanjali i u Brodarevu i u selu gde su sahranjeni - kaže rođak porodice.

Alen i Medina planirali su svadbu za avgust ove godine, pripreme su uveliko trajale, a onda je iz Nemačke došla crna vest da su njih dvoje stradali u trenutku dok su se kolima vraćali kući pošto su išli da gledaju stan u kome su planirali da zajedno žive.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading