Terali maloletnicu na prostituciju, davali joj drogu: To im nije bila jedina žrtva

Autor: Republika

Hronika

15.05.2019

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nastavku borbe protiv trgovine ljudima, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u koordinaciji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal i Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsili su još tri osobe.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

U akciji su uhapšeni  Z.N. (1977),  M.R. (1981) i A.S. (1997) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo trgovina ljudima na štetu dve osobe.

Sumnja se da su oni na teritoriji Beograda tokom 2015. godine tada maloletnu devojku korišćenjem njenih teških prilika vrbovali da se bavi prostitucijom, obećavajući joj obezbeđen smeštaj, hranu, kao i droge.

Potom su je, kako se sumnja, uz silu i pretnju, primoravali na svakodnevnu prostituciju, a na isti način su tokom 2018. godine vrbovali dvadesetdevetogodišnju devojku.

Njima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading