JEZIVO! Bogdan gura mrtvog brata u kolicima i osvrće se da ga neko ne vidi: Isplivali crni detalji porodičnog zločina u Šapcu

Autor:

Hronika

24.08.2019

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle jezivog ubistva Ignjata Gajića (24) iz Šapca, za koje je osumnjičen njegov rođeni brat Bogdan Gajić (21), nadzorne kamere su navodno zabeležile kako Bogdan kako gura kolica u kojima je njegov ubijeni brat.

RepublikaFoto: youtube,.com/MojShop

Video su zabeležile nadzorne kamere u Ulici oslobođenja u noći 20. avgusta oko tri sata posle ponoći, kada je policija i zatekla Bogdana na ulici dok je pokušavao da se reši bratovljevog tela.

Prema snimku, jedna osoba gura kolica koja su prekrivena belim čaršavom. U jednom trenutku on se čak i okreće kako bi proverio da li je neko iza njega na ulici, a u jednom momentu u kadru je i pas koji počinje da laje u trenutku kada osoba sa kolicima prolazi pored kapije. Inače, snimak je nastao nekoliko trenutaka pre nego što će policijska patrola ubicu uhvatiti na delu.

Foto: facebook.com/printscreen
Žrtva: Ignjat Gajić

- Još smo u šoku i ne možemo da poverujemo da se ovo dogodilo u našem komšiluku. Ovo je miran kraj i niko ne bi ni pomislio da ovako nešto može da se dogodi. Kao u horor filmu - komentariše jedna od komšinica.

TELO SAKRIO U ŠUPU

Ubistvo u porodici čuvenog slikara Milića od Mačve dogodilo se još u ponedeljak pre podne, kada je osumnjičeni navodno nasmrt pretukao brata. Tukao ga je bokserom dok ga nije onesvestio, a onda ga izbo nožem. Telo je sakrio u šupi, a za to vreme isplanirao kako da ga se reši čim padne mrak. Do tada je već iskopao rupu u blizini vodovoda, u produžetku ulice u kojoj živi, a oko tri sata ujutro leš je natovario u kolica i krenuo ka mestu gde je planirao da ga zakopa.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen

U pritvoru

Bogdan Gajić je 21. avgusta saslušan u Višem tužilaštvu u Šapcu, koje nastavlja istragu ove porodične tragedije.

- Kada istraga bude završena, odlučiće se o podizanju optužnice - saopštio je Milan Milutinović, zamenik tužioca.

Osumnjičenom je određen pritvor do 30 dana.

- U tom trenutku naišla je i policijska patrola, kojoj se učinilo sumnjivo što mladić u sitne sate gura kolica i sa sobom nosi ašov. Zaustavili su se i kada su u kolicima videli telo, Bogdana su priveli u stanicu - priča izvor iz istrage.

Iako se Bogdan posle hapšenja branio ćutanjem, kao motiv svirepog ubistva navode se narušeni porodični odnosi. Tačnije, ubijeni Ignjat je duže vreme maltretirao celu porodicu, a Bogdana najviše. Ignjat je već 21. avgusta sahranjen na šabačkom novom groblju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading