U Banjskoj kod Zvečana opljačkan Srbin: Iz porodičnog doma mu odneli 2.000 evra!

Autor: kosovo-online.com

Hronika

22.02.2020

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz porodičnog doma Srbina u selu Banjska nadomak Zvečana nestalo je više od dve hiljade evra u novcu i zlatni nakit čija je vrednost oko 200 evra, potvrdio je portparol Kosovske policije za region Sever Branislav Radović.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Foto: Ilustracija

Prema rečima Radovića, nepoznati kradljivac ili više njih upali su u noći između 20. i 21. februara u kuću oštećenog kroz otvoren prozor prostorije u kojoj se nalazio novac.

- Oštećeni je izjavio da je iz ormara uzeto više od dve hiljade evra u novcu i zlatni lanac i narukvica koji vrede oko 200 evra - rekao je Radović.

Uviđaj su na licu mesta uradili pripadnici Istražne jedinice policijske stanice u Zvečanu, a dežurni tužilac je slučaj okarakterisao kao krivično delo "teška krađa".

Portparol KPS-a je istakao da će slučaj ići redovnom procedurom, a da će istraga i potraga biti pojačane kako bi kradljivci što pre bili otkriveni i privedeni pravdi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading