Oglasilo se Tužilaštvo povodom Čedinog reketanja

Autor: Republika

Hronika

18.07.2020

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu, policija proverava događaj u kojem je danas lider LDP Čedomir Jovanović navodno teniskim reketom napao D.I, vlasnika centra za fizikalnu terapiju "Fizio centar" na Novom Beogradu.

RepublikaFoto: pixabay.com

- Vrše se provere događaja, u toku je prikupljanje obaveštenja od svih prisutnih lica, pribavlja se medicinska dokumentacija za lice kome su nanete povrede, uzimaju video snimci - rekla je za Tanjug portparol tužilaštva Maja Delić.

Ona je naglasila da krivični postupak još nije započet, a da će se o daljem postupanju odlučiti kada policija obavi sve naložene provere.


Pored toga, kako je dodala, vrše se i provere da li je Jovanović nakon što je izašao iz bolnice, gde je bio na lečenju od Covida 19, prekršio karantin, odnosno da li mu je karantin naložen.

Podsećamo, Lider LDP-a Čedomir Jovanović danas oko 17 časova pretukao je D. Ivkovića, vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju "Fizio centar" na Novom Beogradu, a iza ovog nemilog događaja stoje dugovi Jovanovića koje ovaj nije nameravao da plati. Supruga Čedomira Jovanovića, Jelena je iznajmljivala prostor za teretanu u ustanovi i objektu čiji je vlasnik Ivković. Međutim, zakup za iznajmljivanje ovog prostora nije plaćen poslednjih godinu dana.

Vlasnik prostora je shodno Zakonu o obligacionim odnosima zadržao opremu za teretanu na ime duga i zaključao opremu za teretanu. Zaključanu opremu je Jovanovićeva supruga pokušala da preuzme tako što je obijala bravu na ulazu u prostorije, međutim ona je sprečena da preuzme rekvizite.

Nakon toga Jovanović je odlučio da se obračuna sa vlasnikom prostora, došao crnim džipom ispred Klinike u ulici Milutina Milankovića br. 1 na Novom Beogradu i tom prilikom Ivkovića pretukao teniskim reketom sa više udaraca u predelu glave i tela, a zatim se odvezao u nepoznatom pravcu. Jovanović je takođe prekršio obavezani karantin jer je napustio izolaciju nakon što je bio zaražen koronavirusom i bolovao od kovida 19.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading