SKANDAL U PADINJAKU: Robijaš prijavio da ga je silovao cimer!

Autor: blic.rs

Hronika

11.11.2017

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zatvorenik Z.S. (36), koji robija u Zavodu u Padinskoj Skeli, poznatijem kao Nova Skela, prekjuče je prijavio da ga je cimer Đ.O. (27) primorao na seksualni odnos u zatvorskoj ćeliji.

Policija ispituje prijavljeno silovanje u Padinjaku

Osuđenik Z. S, koji je inače na odsluženju zatvorske kazne zbog razbojništva, u sredu je čuvaru prijavio da ga je cimer Đ. O. prethodne noći silovao.

Z. S. je osuđen na sedam godina zatvora, a njegov zatvorski cimer na četiri godine i četiri meseca zbog teške krađe u produženom trajanju.

Čuvar je o prijavi informisao nadležne, pa je uprava razdvojila osuđenike i obavestila policiju i tužilaštvo. Zatvorenika Z. S. je pregledao zavodski lekar, koji je ustanovio da on nema povrede koje ukazuju na nasilni seksualni odnos.

U Upravi za izvršenje krivičnih sankcija kazali su nam da su čim su dobili prijavu osuđenika preduzeli sve zakonom predviđene radnje i o celom slučaju obavestili MUP i tužilaštvo, koji sprovode istragu.

Takođe su potvrdili da se ceo slučaj ispituje i da su dvojica osuđenika odmah razdvojena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading