BIVŠI DIREKTOR AERODROMA SE BRANI SA SLOBODE

Autor: Tanjug

Hronika

05.12.2017

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši direktor aerodroma "Nikola Tesla" Velimir Radosavljević prošlog petka je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu povodom sumnji da je oštetio tu kompaniju za 41.000 evra, nakon čega je tužilaštvo predložilo sudu mu odredi pritvor, ali sud taj predlog nije usvojio.

RepublikaFoto: Tanjug
Beogradski aerodrom

Umesto pritvora sud je Radosavljeviću odredio meru bezbednosti zabrane prilaženja, te je pušten da se brani sa slobode.

Portparol Višeg suda u Beogradu suda Bojana Stanković precizirala je danas za Tanjug da se sudija za prethodni postupak 1. decembra doneo rešenje kojiom je prema osumnjičenom odredio odredio meru bezbednosti zabrane prilaženja, sastanjanja ili komuniciranja sa određenim licima i upozorio ga da mu, ukoliko prekrški zabranu, može biti određen pritvor.


Tužilaštvo je protiv njega pokrenulo istragu zbog krivičnog dela zloupotreba položaja odgovornog lica i predložilo pritvor da ne bi uticao na svedoke koji treba da budu ispitani u istrazi, rekla je Tanjugu portoparol tužilaštva.

Policija je saopštila da je Radosavljević uhapšen i da se sumnjiči da je od marta 2013. do aprila 2014. godine zloupotrebom službenog položaja ošetetio beogradski aerodrom za više od 41.000 evra. 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading