Majka monstruma iz Rakovice koji se ubio u zatvoru ŠOKIRALA IZJAVOM!

Autor: T.M.

Hronika

02.01.2018

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Pet meseci niko nas nije pozvao da čuje pravu istinu! Niko nije ni hteo da čuje Markovu istinu", kratko je rekla majka Marka Nikolića (43), optuženog za ubistvo bivše devojke Maje Đorđević (38) i sina Mihaila ispred zgrade Centra za socijalni rad u Rakovici.

RepublikaFoto: pixabay.com/facebook.com/Maja Djordjevic
Marko Nikolić

Nikolić je 30. decembra u pritvoru Okružnog zatvora u Beogradu staklom prerezao sebi grkljan, a ubrzo je podlegao povredama u Urgentnom centru uprkos naporima lekara da ga spasu. Pomahnitali monstrum iz Rakovice u krvavom pohodu povredio je i cimera u ćeliji koji je pokušao da ga spreči da se ubije.

- Nikolić je odjednom skočio s kreveta, razbio ogledalo i prerezao vene i glavnu arteriju na vratu. Dvojica njegovih cimera su skočila da ga odgovore od te namere, a u tom komešanju Nikolić je ubo Grigora K. i lakše ga povredio - kaže izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Motiv samoubistva zasad nije utvrđen, a postoji mogućnost da je Nikolić presudio sebi jer ga je izjedala krivica zbog smrti sina.

- Mali Mihailo je 26. decembra trebalo da napuni pet godina. Možda je to bio okidač zbog kojeg je Nikolić digao ruku na sebe - dodaje naš sagovornik.

Nikolić je 12. jula davio sina na groblju, a potom ga doneo ispred socijalnog i tresnuo na beton naočigled bivše supruge Maje. On je potom nožem izbo ženu i povredio tri socijalna radnika. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading