MLADIĆ (21) IZ NOVOG SADA PRONAĐEN NAKON DRAMATIČNE POTERE: Majka objasnila šta se desilo!

Autor:

Hronika

08.02.2024

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić iz Novog Sada pronađen nakon dva dana potrage

MLADIĆ (21) IZ NOVOG SADA PRONAĐEN NAKON DRAMATIČNE POTERE: Majka objasnila šta se desilo!

Foto: Facebook/Grupa Novosađanke



Mladić (21) sa novosadskog naselja Klisa koji je nestao 6. februara u 19 sati, nakon dva dana potrage je nađen, potvrdila je njegova majka. "Dobro je, živ je, nema nikakvih povreda", rekla je majka mladića.

Nestanak i potraga

Podsetimo, mladić je poslednji put viđen oko 19 časova kako izlazi iz svoje zgrade i od tada mu se gubi svaki trag. Sa sobom nije poneo mobilni telefon i novac, što je dodatno povećalo zabrinutost njegove porodice i prijatelja. Nakon što je nestao, pokrenuta je intenzivna potraga koja je trajala dva dana.

Pronalazak i reakcija porodice

Majka mladića je potvrdila da je njen sin pronađen i izrazila olakšanje što je živ i zdrav. Ova vest je obradovala sve koji su bili uključeni u potragu i pružali podršku porodici. Detalji o tome kako je mladić pronađen nisu navedeni u izveštaju, ali je važno istaći da je završetak potrage bio uspešan.


Nakon dva dana neizvesnosti, mladić iz Novog Sada je pronađen i vraćen svojoj porodici. Ova situacija je podsetnik na važnost brze reakcije i saradnje građana i nadležnih službi u slučajevima nestanka. Srećom, ovaj slučaj je dobio srećan završetak, a porodica mladića može odahnuti znajući da je njihov sin siguran.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

Komentari (0)

Loading